28 Kasım 2012 Çarşamba

Tesisatçı Hakkında

Günümüzde tesisatçı işleri artık dükkanlardan değil de daha kurumsal tesisatçı firmalarından yapılmaktadır. Bu sayede evinizi veya işyerinizi kırmadan ve dökmeden özel servislerimizle beraber size kaliteli bir hizmet sunuyoruz. Profesyonel tesisatçı ustalarımızla beraber önce tespit çalışması yapıyoruz, dilerseniz onarım çalışması da yapıyoruz.

Hapis cezasının ardından İsveç’e giden, cezasının onanması üzerine başkanlık görevi düşen Dikili Belediye Başkanı Osman Özgüven’in yerine kimin geçeceğinin arayışı sürüyor. Özgüven ailesi, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, Başkanvekili Yusuf Altıparmak’ı destekliyor. İlk bir aylık lisans yükseltme sayılarına baktığımızda Windows 7'yi geride bırakan Windows 8, resmi olmayan kaynaklara göre satış başarısı açısından beklentilerin altında kalmış durumda.Emekli öğretmen Altıparmak, parti grubunda da sevilen bir kişi olarak destek görüyor. Altıparmak’tan sonra adı en çok konuşulan bir başka isim Meclis Üyesi İsmail Tınay. Altıparmak destekçilerinin, adaylığını açıklayan Meclis Üyesi Sema Akıncı’yı ikna ettikleri öne sürüldü.

Son dönemde yarışmadan çok Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in küçük kızı Buse ile yaşadığı aşkla konuşulan Berk Atan, toplantıda yöneltilen özel hayat soruları karşısında zorlandı. “Şu an her şeyim bu yarışma... Anne babamı bile unuttum, tamamen yarışmaya konsantreyim” diyerek soruları geçiştirmek isteyen genç model, tüm çabalarına rağmen konudan uzaklaşamadı.

Maçla ilgili değerlendirmelerinde ise Terim, göze hoş gelen bir futbol sergilediklerine inandığını söyleyerek, "Bu sene ilk defa resmi maça çıkanlar var. İkinci yarı hoş bir futbol oldu bence. İki tarafın attığı 5 gol vesaire. Burada faydalanacağımız oyuncu sayısı bizim için çok önemli. Herkesi hazır tutmaya çalışıyoruz. Bazı oyuncularımızın performansı da baya iyiydi. Yedek kalecimizi de ilk kez oynatma şansı bulduk. Gayet memnunum maçtan." dedi.

Satılan lisansların ne kadarı kullanılıyor o konuda bir bilgi yok sonuçta ilk aylarda üreticiler toplu alımlar yapıyor ve bilgisayarlarına bu yazılımlarıyüklüyorlar. Sonuçta bilgisayarlar ya da tabletler satılmadığında, o lisansların çok bir değeri olmadığını söyleyelim.

Buse Terim’in ilişkinin bitişini Twitter’da “Birbirimizi tanımaya çalışıyorduk. Süreç aramızda bir ilişkiye dönüşemeden sonlandı” satırlarıyla duyurduğu hatırlatılınca da şunları söyledi: “Buse’nin Twitter hesabında yaptığı açıklamaların arkasındayım, tamamen gerçekleri yansıtıyor. O ne demişse doğrudur, ilişkimiz tanışma aşamasında bitti.”

Bulamadığımız tesisat sorunlarında hiçbir ödeme almıyoruz fakat alt katınızda bir problem varsa sizden bakım çalışması yapıldığı için yarım ücret alıyoruz. Su tesisat, tesisatçı hizmetlerimiz konusunda deneyimli bir firmadır. Evinize her gelen tesisatçı firmalarına güvenmeyiniz.

 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder