5 Kasım 2012 Pazartesi

Noktasal Su Kaçağı Tespiti

Su kaçağı sorununuzu anında tespit etmek artık çok kolaydır. Konut veya iş yerinizde su kaçağı tespiti sorunu yaşıyorsanız konusunda tecrübeli teknisyenlerimizle beraber su sızıntılarına son vermekteyiz.

Alt komşunuzun su kaçağı yüzünden devamlı size şikayet gelmesi, su faturalarınızın her ay yüksek olması ve binalarınızdaki nemin eşyalarımıza ciddi bir şekilde zarar vermesinin sebebi su kaçaklarıdır. Kaloriferinizdeki peteklerin tıkanması bile su kaçağına sebep olmaktadır. Her zaman su kaçaklarının nedeni ve yerini tespitiyle işe başlamamız doğru olacaktır.

Examiner'ın ortaya attığı iddiaya göre, Halo serisinin ürün geliştirme sorumlusu Frank O'Connor'ın açıklamaları bu dedikoduyu kesinleştiren detay olmuş.
Frank O'Connor, Halo 4'ten çok umutlu olduklarını söylediği bir röportaj sırasında kendisine yöneltilen "Halo 5'ten haber var mı?" sorusuna verdiği yanıt, yeni yapım için çalışmaların çoktan başladığını gözler önüne seriyor.

ABD’de seçim günü yaklaştıkça heyecan artıyor. 8 aylık kampanya döneminin ardında Obama ve Romney son mitinglerini yapıp kampanya merkezine dönüyorlar. Yarın yapılacak seçimlerde başkanlık koltuğuna kimin oturacağı kesinleşecek. Son kamuoyu yoklamaları "Obama" diyor.
BeyazTV'de yayınlanan Beyaz Futbol programının yorumcularından Sinan Engin, Fenerbahçe Kulübü'nde önümüzdeki günlerde istifa yaşanacağını iddia etti.

Programın yorumcularından Sinan Engin, Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Abdullah Kiğılı'nın önümüzdeki günlerde istifasını yönetim kuruluna vereceğini öne sürdü. Engin ayrıca Kiğılı'nın yönetimde yaşanan bazı olaylardan dolayı bu kararı aldığını belirtirken deneyimli yöneticinin yokluğunu sarı lacivertli kulübün arayacağını da sözlerine ekledi.Abdullah Kiğılı geçtiğimiz geçirdiği bir kazanın ardından ayağını kırmış ve cerrahi müdehale ile ayağına vida takılmıştı.

Aykut Kocaman’a peş peşe oynanacak zorlu maçlar öncesinde müjdeli haberler birbiri ardına geliyor. Bilindiği gibi Sarı-Lacivertliler’de yaşanan sakatlıklar nedeniyle kadro sıkıntısı yaşanıyordu. Meireles, Mehmet Topuz, Yobo, Egemen ve Mehmet Topal gibi isimlerin sakatlıkları nedeniyle takımdaki yerlerini alamayışları Kocaman’ı haliyle zora soktu. Ancak sağlık ekibinin yoğun çabaları sonucunda yıldızlar birer ikişer takıma dönmeye başladı. Önce Mehmet Topal iyileşip Akhisar maçında oynadı.

Sukates, su kaçağı tespiti konusunda günümüzde gelişmiş ve yenilikçi olarak su kaçak bulma teknolojisini kullanmaktadır.

Bizim teknik elemanlarımız kendi alanlarında yıllar boyunca geliştirmiş olduğu becerileriyle beraber, konularında uzmanlaşarak bu sektörde ilk olmamızı ve en üst sıralarda gelmemizde ve de müşterilerimizin memnuniyetinde başarılara imza atmışlardır.

O'Connor, Halo 5 ile ilgili hikaye anlatım çalışmalarını başlattıklarını ve bazı teknolojik gelişmelerin ışığında oyunun geliştirmesine de yavaş yavaş geçeceklerini belirtmiş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder