27 Kasım 2012 Salı

Su Sızıntı Tespiti Nedir

Günümüzde öncelikli olarak su sızıntı tespiti nedenini bulmakla çalışmamıza başlamamız gerekmektedir. Binamızdaki tesisatın yanlış döşenmesiyle mi alakalı yoksa bizim yanlış kullanımımız sonucu oluşturduğumuz tıkanıklıklar sonucunda mı oluştu? Bu sorunu araştırmamız gerekmektedir. Gelişen teknolojiler sayesinde su sızıntı tespiti ile uğraşan birden çok piyasada firmalar vardır.

"1994 yılında örgüt için Avrupa'nın bir çok ülkesinde para toplanıyordu. Örgüt dönerci, manav, restoran, tekstil gibi iş alanlarında başkasının adına iş yeri açarak buraların işletmesi yurtsever olarak tabir edilen Kürt kökenli vatandaşlara veriyordu. Bu iş yerlerinden elde edilen gelir örgütün kasasına gidiyordu. Avrupa ülkeleri buna ses çıkarmıyordu. Ayrıca düğünlerde ortada büyük bir bez dolaştırılıyordu. Bu bezin içerisine herkes belirli bir miktar para atıyordu. Atmayanlara kötü gözle bakılıyordu. Ayrıca Avrupa'da faaliyet gösteren derneklerin kullandıkları elektrik, su, kira, gaz gibi sarfiyatları bulundukları ülke tarafından karşılanıyordu. Ben Fransa'nın Alsesloren bölgesinin maliyecisiydim. Düğünlerde toplanan paralar hariç diğer tüm elde edilen gelir ERNK makbuzları karşılığında toplanırdı. Bu toplanan paralar 2-3 ayda bir o zaman Şam'da bulunan Abdullah Öcalan'a bildirilirdi. Abdullah Öcalan'ın Avrupa'daki kasası Mardinli 'Hen Bije' koddu. Abdullah Öcalan'dan habersiz kimseye para verilmezdi."

Rusya Ligi takımlarından Rubin Kazan'da fazla forma şansı bulamayan Gökhan Töre'nin İstanbul'a gelmesi bir anda transfer spekülasyonlarını da beraberinde getirdi. Önce Beşiktaş ardından da Galatasaray ile transfer görüşmeleri yapmak için İstanbul'a geldiği iddia edilen Gökhan Töre, hakkında ortaya atılan haberler için ilk kez Sporx'e konuştu.Bu sabah saatlerinde menajer Ahmet Bulut ile Bebek'te kahvaltı eden Gökhan Töre'nin görüntülerini kayıt altına alan Sporx, milli futbolcuya transferin hakkında da sorular yöneltti.

Beşiktaş Belediyesi’nin “Ustalara Saygı” etkinlikleri kapsamında Kemal Sunal için düzenlenen program, Akatlar Kültür Merkezi Melih Cevdet Anday Sahnesi’nde gerçekleştirildi. Geceye, Kemal Sunal’ın eşi Gül Sunay, oğlu Ali Sunal, kızı Ezo Sunal, annesi Saime Sunal’ın yanı sıra, Ahmet Gülhan, Berna Laçin, Cem Yılmaz, Ferdi Eğilmez, Hülya Koçyiğit, Kandemir Konduk, Necip Sarıcı, Nevra Serezli, Osman Şengezer, Şevket Altuğ, Şükran Esen, Zeki Alasya, Yavuz Bingöl, Sezen Aksu gibi birçok ünlü isim ve sevenleri katıldı. Salon’a sığmayan katılımcıların birçoğu programı ayakta, merdiven ve sahne kenarına oturarak izledi. Halit Kıvanç’ın sunduğu geceye katılan sanatçılar sahneye çıkarak Kemal Sunal ile ilgili anılarını anlatırken, Sunal Ailesi ve Nihat Özcan’ın hazırladığı “Son Gülen Adam" belgeselinden kısa bölümler sunuldu. Gül Sunal, ailesi için acı dolu 12 yıl olduğunu belirterek, “Ama filmlerinin hala gösteriliyor olması da Kemal’in şuanda 10 yaşında 8 yaşında hayranlarının olması mutluluk veriyor. Onun hiç unutulmayacağını gösteriyor. Bu gece Kemal’i anacağız dostlarıyla. Unutmuş değiliz ama bir arada olup dertleşeceğiz. 12 yıl içinde her şeyini özledim. Bankalararası Kart Merkezi, BKM express ile birlikte internetten alışverişte de yeni bir dönemi başlatıyor. Bugün gerçekleştirilen lansmanla birlikte tanıtılan BKM express'in, son 5 yılda yıllık bazda yüzde 50'nin üzerinde büyüme yakalayan internetten kartlı alışverişlerin oranını daha da arttıracak.

Siz de mülkünüze ve su tesisatınıza kırmadan zarar gelmemesini istiyorsanız doğru usta ve doğru firma ile uzun vadede başarı sağlayın. Biz bu piyasada su sızıntı tespiti olarak ilk firmalardan biriyiz ve kırmadan noktasal tespit ile su sızıntı tespiti gibi sorunlarınızı robotlarımızla sorunsuz bir şekilde bulup onarıyoruz. Profesyonel teknisyenlerimizle ile su sızıntı tespiti konusunda deneyimli hizmet kalitesi almanın farklılığını biz de yaşayın.

 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder