21 Kasım 2012 Çarşamba

Su Tesisatçısı Önlemleri

Normal 0 21 false false false TR X-NONE X-NONE

Sukates; Profesyonel teknisyenleri ve son teknoloji cihazlarıyla beraber su tesisatçısı ve su tesisat işlerini 7/24 saat İstanbul’un her ilçesinde hizmet vermektedir. Aklınıza gelecek her türlü su tesisat işlerini hızlı ve etkili hizmet kalitesiyle çözümü gerçekleştirmekteyiz. Artık su tesisatçısı aramanıza gerek kalmadan bir telefon kadar size yakınız.

Genelkurmay Başkanlığı, yıllardır uygulanan ve tartışma konusu olan terörle aktif mücadelede az eğitimli geçici askerlerin kullanılmasına ilişkin harekât konseptini değiştirdi. Buna göre, kısa ve uzun dönem vatani görevini yapan askerler, artık arazide, terörle mücadelede, çatışma bölgelerindeki tüm aktif muharip görevlerden çekildi. Finallere kalan ilk 8 takıma toplam 200 bin civarında Riot Puanı dağıtılırken birinci olan takım 15.000 TL, ikinci olan takım 7.500 TL ve üçüncü olan takım ise 5.000TL’lik büyük para ödüllerinin sahibi olacak. Oyuncuların kazanacağı ekstra ödüller ise ilerleyen günlerde League of Legends’ın resmi sayfasında ve Facebook sayfasında duyurulacak.Bundan böyle çatışma bölgelerinde sadece profesyonel erbaş, uzman çavuş, astsubay ve subaylar bulunacak. Kısa ve uzun dönem askerlik yapanlar ise çatışma bölgelerine gitmemekle birlikte, yine üs bölgelerinde görevlendirilmeye devam edecek. Bu sayede terörle mücadelede daha eğitimli, tecrübeli ve tehdidin bertarafına yönelik özel yetiştirilmiş personel yer alacak.

Deneyimli teknik adam oyuncularını tebrik ederek başladığı konuşmasında karşılaşma ile ilgili şu ifadeleri kullandı: "Seyircimize teşekkür ediyoruz. Tribünde şov yaptılar hakikaten. Sahada da şov yapan bir Galatasaray vardi. Uzun zamandır Galatasaray takımından beklenen oyunu bugün sahaya yansıttık diye düşünüyorum. Saha kenarından gördüğüm kadarıyla oyuncularımı tebrik ediyorum. Çok iyi oynadı oyuncularım. Takımdaki bir çok oyuncumuz daha da iyi duruma gelecektir. Daha Elmander'in fiziği güç kazanacak, Melo daha formda olacak. Amrabat da kendine güveni geldikçe daha etkin olacak. Ayrıca bizleri arayarak başarılar dileyen Başbakanımıza da teşekkürlerimi sunuyorum."

Önceki gün Metropol İstanbul’daki yeni dairesinin anahtarını törenle teslim alan Jennifer Lopez, daha sonra sevgilisi Casper Smart’la birlikte Metropol İstanbul Ana Kule’deki lansman partisine katıldı.

League of Legends’daki turnuva heyecanı kaldığı yerden devam ediyor. Kışın soğuğunu Adalet Meydanlarında gerçekleşecek zorlu mücadeleler ısıtacak. League of Legends ilk resmi turnuvasının hemen ardından çok daha yüksek ödüllü ve rekabeti bir kış sezonu turnuvası ile oyun tutkunlarıyla buluşuyor.

Konutunuzdaki veya işyerinizdeki su kaçaklarını, kanal tıkanıklıklarını açmak için öncelikle hızlı ve etkili çözüm üreten iyi bir tesisatçı bulmanız gerekmektedir. Su kaçağı işinde uzman, deneyimli bir su tesisatçısı, zarar veren kimyasal maddeler yerine robotlu kameralar sayesinde noktasal tespit olarak sorunu çözüme kavuşturmaktadır. Günümüzde profesyonle makinelerimiz ve elemanlarımız varken çok güzel olarak su tesisatçısı işleri yaparız.

 

 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder