13 Kasım 2012 Salı

Su Tesisatçısı Sorunları


Su Tesisat; Profesyonel teknisyenleri ve son teknoloji cihazlarıyla beraber su tesisatçısı ve su tesisat işlerini 7/24 saat İstanbul’un her ilçesinde hizmet vermektedir. Aklınıza gelecek her türlü su tesisat işlerini hızlı ve etkili hizmet kalitesiyle çözümü gerçekleştirmekteyiz. Artık su tesisatçısı aramanıza gerek kalmadan bir telefon kadar size yakınız.

Süresiz dönüşümsüz açlık grevi eylemine katılan BDP İstanbul Milletvekili Sebahat Tuncel, açlık grevlerinde 62. güne girildiğini, kritik aşamalarda olduklarını söyledi. BDP grup milletvekilleri olarak, özellikle hükümet yetkililerin bu konuda duyarlı olması konusunda bir çok girişimlerde bulunduklarını belirten Tuncel, “Arkadaşlarımızın iki temel talebi var. Karşılanmayacak talepler değil. Bunlar kendilerine ya da cezaevi koşullarına yönelik istekler değil. Bu taleplerden birisi anadil üzerindeki yasağın kalkması 21. yüzyılda hala Kürtler kendi anadillerinde savunma yapamıyorlar, kendi anadillerini yaşayamıyorlar, yaşatamıyorlar.Samsung'un 99 Dolar fiyat ile satışa sunduğu Smart Dock ile Galaxy Note 2'yi bilgisayara çevirebiliyorsunuz.

Bu ayıbın ortadan kalkması gerekiyor. İkincisi de Türkiye’de yaşanan 30 yıllık savaşın son bulması, bu ülkede barışın inşa edilmesinin zeminin oluşturulması için de Öcalan ile müzakerelerin başlatılmasıydı. Bu iki talep aslında bizlerin de talebiydi. Biz bu sesin çığlığının duyulması gerektiğini, hükümetin bu konuda adım atması gerektiğini ve bunun sadece Kürtler açısından değil, Türkiye halkları açısından önemli olduğunu ifade ettik. Bugüne kadar hiçbir girişimimizde hiçbir sonuç alamadık. Biz de milletvekilleri olarak süresiz dönüşümsüz açlık grevi başlattık. Gergin bir süreç. En azından bu taleplerin karşılanması yeni ölümlerin önüne geçecek. Umarım bu talepler dikkate alınır. Yapacak başka bir şeyimiz kalmadık” dedi.

Ligde 11. hafta mücadelesinde Yılmaz Vural'la yeni bir sayfa açan Elazığspor evinde kısa süre önce Robert Prosinecki'yi takımın başına getiren Kayserispor'u konuk etti. 'Yeni'lerin çarpışmasında gülen taraf 4-0'la Kayserispor oldu.

Korel'in oyuncu olmadığını söyleyen Armağan Çağlayan, Twitter sayfasına "Bergüzar Korel'e 'oyuncu' diyenin kalbini kırarım. Söyleyeyim de kimse kırılmasın!" notunu düştü. Galaxy Note 2 başta olmak üzere pek çok Samsung cihazında MHLdestekli microUSB çıkışı bulunuyor. Bu çıkış sayesinde USB OTG ve HDMIçıkışları aynı yerden alınabiliyor.

Konutunuzdaki veya işyerinizdeki su kaçaklarını, kanal tıkanıklıklarını açmak için öncelikle hızlı ve etkili çözüm üreten iyi bir tesisatçı bulmanız gerekmektedir. Su kaçağı işinde uzman, deneyimli bir su tesisatçısı zarar veren kimyasal maddeler yerine robotlu kameralar sayesinde noktasal tespit olarak sorunu çözüme kavuşturmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder