22 Kasım 2012 Perşembe

Tesisatçı İşlemleri

Günümüzde tesisatçı işleri artık dükkanlardan değil de daha kurumsal tesisatçı firmalarından yapılmaktadır. Bu sayede evinizi veya işyerinizi kırmadan ve dökmeden özel servislerimizle beraber size kaliteli bir hizmet sunuyoruz. Profesyonel tesisatçı ustalarımızla beraber önce tespit çalışması yapıyoruz, dilerseniz onarım çalışması da yapıyoruz.

Bir süre önce Ergenekon davasının gizli tanıklarından birinin açıklandığını, bunun 33 askerin şehit edilmesinde emir veren terör örgütü lideri Şemdin Sakık'ın olduğunun ortaya çıktığını belirten Tezcan, "Yıllarca terörü yöneten liderlerin tanıklığında, terörle mücadele edenlerin yargılandığı bir noktaya gelindi. Bu durum hayret ve dehşet vericidir. Ergenekon davasının geriye kalan 43 gizli tanığının güvenilirliği, itibarı ve dolayısıyla davanın ciddiyeti kalmamıştır. Terör örgütü lideri Abdullah Öcalan'la yapılan görüşmeler ve Öcalan'ın "sayın' mertebesine yükseltilmesi son günlerde sıradan bir olay haline gelmiştir" dedi.

RTÜK tarafından yapılan açıklamada; Yayınların kamusal sorumluluk anlayışı içerisinde yapılmasına olduğu kadar, yayın özgürlüğüne ve editoryal bağımsızlığa saygılı bir yaklaşım içerisinde olmaya da özen göstermektedir. Ancak, son dönemlerde spor programlarının bazıları spor programı olmanın ötesine geçmiş, sporcu, teknik heyet, kulüp yöneticileri, taraftar ve hakemlere karşı kullanılan içerik, dil ve üslup ile toplumsal kin ve nefret duygularını körüklemeye başlamıştır. Spor programlarında yaşanan olumsuzlukların ve izleyicilerin spor programlarıyla ilgili şikâyetlerinin artması nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu ve Kulüpler Birliğinin de işbirliğiyle, spor programlarının yapımcıları, sunucuları ve yorumcularının katılacağı bir değerlendirme toplantısı yapılması için gerekli çalışmalar başlatılmıştır. Aralık ayında gerçekleştirilmesi planlanan toplantıda, Üst Kurulun yayınlarla ilgili tespitleri paylaşılarak, yayın ihlallerinin önlenmesi için alınabilecek tedbirler değerlendirilecektir." denildi.

Necati Şaşmaz Nur Fettahoğlu ilişkisi bitti. İki yıla yakın bir zamandır aşk yaşayan ve birlikteliklerinin ilk bir yılını gizli sürdüren çiftin ilişkinin bittiği Pana Film'in yaptığı bir açıklamasıyla ortaya çıktı. Necati Şaşmaz, yazılı açıklamasıyla "Beraberliğimizin sürdüğü şeklindeki ifadeler doğru değildir." dedi.

İstanbul'da yapılan özel bir etkinlikle satışa sunulan Nokia Lumia 920, firmanın piyasaya sürdüğü üst düzey akıllı bir cep telefonu. Firmanın büyük beklentilerle piyasaya sürdüğü ve Microsoft tarafından geliştirilen Windows Phone 8 işletim sistemini kullanan telefonun en önemli yanlarından biri gelişmiş bir kameraya sahip olması.

Bulamadığımız tesisat sorunlarında hiçbir ödeme almıyoruz fakat alt katınızda bir problem varsa sizden bakım çalışması yapıldığı için yarım ücret alıyoruz. Su tesisat, tesisatçı hizmetlerimiz konusunda deneyimli bir firmadır. Evinize her gelen tesisatçı firmalarına güvenmeyiniz.

 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder