19 Kasım 2012 Pazartesi

Su Kaçağı Önemi

Günümüzde su kaçağı yapılmadan önceki müşterilerimizin evlerinde inceleme yaptığımızda faturalarının yüksek geldiğini gördük. Bu sebep genellikle tuvalet şifon kaçaklarından meydana gelir. Su faturanız yüksek geliyor ise evinizde kaçak şüphesi varsa fakat siz bulamıyorsanız veya alt komşunuza su sızıntısı veya su kaçağı var da nerden olduğunu bulamıyorsanız bu konularda bir telefon kadar yakınız.

Çatışmada bir sivilin yanısıra 12 Irak askerinin yaşamını yitirdigi bildirildi. Irak’ta merkezi hükümet ile Kuzey Irak’taki Bölgesel Kürt Yönetimi arasında bir süredir yaşanan gerginlik bu akşam saatlerinde kanlı çatışmalara dönüştü. Irak merkezi ordusuna bağlı askerlerin Kuzey Irak bölgesinin çevresini kuşatması üzerine Bölgesel Kürt Yönetimi Başkanı Mesut Barzani’nin talimatıyla harekete geçen peşmergeler, bölgeye merkezi hükümetin askerlerini sokmamak için önlem aldı.

"Bir çocuk bile 9 ayda doğuyor. Sabretmek lazım. Biz her turnuvada 5-10 sende bir değil her yıl başarı istiyoruz. Abdullah Avcı'dan vazgeçmeyeceğiz. Türkiye'de takmların 70'ini yabancılar oluşturuyor. Futbolu yükseltmek için yabancı sayısını düşüreceğiz. İspanya futbolu düşüyor, İtalya'da öyle... Bir Almanya ayakta kalıyor. Altyapıya müthiş yatırım yapılıyor Almanya'da. Biz de bunu yapacağız.

Erbil, yoldan geçen ve adının bir dönem aşk dedikodularına karıştığı Yeliz Şar’ı yanına çağırdı. Erbil, Şar’a “Enişte oyuncu mu? Selam söyle” diye takıldı. Şar, bu sözlerin üzerine, “Yeni başlayan bir ilişkim var, doğrudur ama oyuncu değil” dedi. Şar,?oyuncu Tolga?Güleç’le aşk sorularınaysa “Arkadaşım” yanıtını verdi.

Intel'in 45 yıllık tarihinde 5. CEO olarak görev yapan Otellini, şirketi yönettiği 7 yıl boyunca hem gelir, hem de kârlılık anlamında rekora koştu. Önümüzdeki Mayıs ayına kadar geçecek 6 ay boyunca, Otellini'nin yerine geçmesi muhtemel olan adayları arayacağı açıklanan Intel yönetim kurulu,yeni CEO'yu hem kurum içinden hem de Intel haricinde adaylar arasından belirleyecek.

Müşterilerimiz sunduğumuz destek ve hizmetlerimiz sayesinde su kaçağı ve su tesisatı alanında sektöründe hem ekonomik olarak hem de hizmet kalitesi bakımında piyasada ilk olarak başlatan firma olarak gurur duymaktayız.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder