15 Kasım 2012 Perşembe

Tesisatçı Sorun Önleme

Günümüzde tesisatçı işleri artık dükkanlardan değil de daha kurumsal tesisatçı firmalarından yapılmaktadır. Bu sayede evinizi veya işyerinizi kırmadan ve dökmeden özel servislerimizle beraber size kaliteli bir hizmet sunuyoruz. Profesyonel tesisatçı ustalarımızla beraber önce tespit çalışması yapıyoruz, dilerseniz onarım çalışması da yapıyoruz.

İsrail Savunma Bakanı Ehud Barak, Gazze'ye kara harekatına hazırlık için ihtiyatları göreve çağırdı.İsrail Ordusu'nun 30 bin kadar yedek askeri silah altına alabileceği belirtiliyor.İsrail güçlerinin de muhtemel kara operasyon için Gazze sınırına doğru harekete geçtiği bildirildi.

Fenerbahçe'de geçirdiği başarılı 5 seneden sonra Paris Saint Germain'e transfer olan Diego Lugano Türkiye'ye geldi. NTV Spor'un havalimanında yakaladığı Uruguaylı yıldız, Fenerbahçe'deki anılarıyla ve gündemle ilgili çarpıcı açıklamalarda ve yorumlarda bulundu. İşte yıldız futbolcunun sözleri:

"Dün milli maçtaydım sonra iki gün de izin olduğu için Türkiye'ye geldim. Kızım ve oğlum Türkiye doğumlu olduğu için onun nüfus evraklarını almak için geldik. Çok mutlu oldum. Birkaç saatim oldu. Çocuklarımın işini hallettim ve Boğaz'da çay içmek için kısa bir vaktim oldu."

Kötü yenge Mukaddes olarak hayatımıza giren Esra Dermancıoğlu’nun gece turu olaylı bitti. Bebek’te bir mekana giren ve gecenin sonunda hesabı fazla bulan Dermancıoğlu,  soluğu mekanın sorumlusunun yanında aldı. Her seferinde kendisine hesabı fazla yolladığını iddia eden ünlü oyuncu, bir daha mekana gelmeyeceğini söyleyerek sinirli bir şekilde mekandan ayrıldı. Çıkışta gazetecilerin  konu ile ilgili sorularına gülerek cevap veren Esra Dermancıoğlu taksiye binerek oradan ayrıldı.

Esasen Sint Mareen'in üst seviye alan adı olan .SX uzantısı; 15 Kasımitibarıyla tüm dünyaya açılmış bulunuyor. Karayipler'in kuzeydoğusunda bulunan Sint Mareen adası, 10 Ekim 2010 tarihinde özerkliğini ilan etmiş ve bunun hemen ardından bu ülkeye özel bir üst seviye alan adı (.com, .net, .tc gibi) başvurusu yapılmıştı.

Bulamadığımız tesisat sorunlarında hiçbir ödeme almıyoruz fakat alt katınızda bir problem varsa sizden bakım çalışması yapıldığı için yarım ücret alıyoruz. Su tesisat, tesisatçı hizmetlerimiz konusunda deneyimli bir firmadır. Evinize her gelen tesisatçı firmalarına güvenmeyiniz.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder