26 Kasım 2012 Pazartesi

Su Tesisatçısı Hakkında

Sukates; Profesyonel teknisyenleri ve son teknoloji cihazlarıyla beraber su tesisatçısı ve su tesisat işlerini 7/24 saat İstanbul’un her ilçesinde hizmet vermektedir. Aklınıza gelecek her türlü su tesisat işlerini hızlı ve etkili hizmet kalitesiyle çözümü gerçekleştirmekteyiz. Artık su tesisatçısı aramanıza gerek kalmadan bir telefon kadar size yakınız.

Irak’ta, Bağdat hükümeti ile Bölgesel Kürt yönetimi arasındaki gerginlik Kerkük sınırında savaş provosına dönüşürken, olası bir savaşın önüne geçmek için bir Kürt askeri heyeti Bağdat’a gitti. Bölgesel Kürt Yönetimi Başkanı Mesud Barzani ise, Irak ordusunun Kerkük’e girmesi olasılığına karşılık peşmergeye ‘vur’ emri verdi. Irak askerine komuta eden üst düzey askeri yetkililere “Harekâta son verme” çağrısı yapan Irak Cumhurbaşkanı Celal Talabani ise talimata uyulmaması halinde yasal yollara başvuracağını söyledi.

Devre arasında transfer yapılıp yapılmayacağı sorusuna, "Fatih Terim'le transfer görüşmelerimiz oluyor. Devre arası transferine Terim de ben de sıcak bakmıyorum" diyen Dürüst spekülasyonlarla ilgili de, "Gökhan Töre ile ilgilenmiyoruz, İstanbul'a bizim icin gelmemiştir. Quaresma ile sezon başında takas yoluyla ilgilendik ancak su anda kesinlikle gündemimizde yer almıyor. Quaresma ile ilgili bir transfer girişimimiz olmayacak." şeklinde konuştu.

Çağatay Ulusoy, “Emir’in Yolu” dizisindeki yeni rol arkadaşı Gizem Karaca’yla aşk yaşadığı dedikodularına yanıt verdi.Önceki gün Bebek’Teki CookShop’ta arkadaşlarıyla yemek yerken görüntülenen genç oyuncu, “Geçen sene de hazal kaya ve Ceyda Ateş’le aşk yaşadığımı yazmışlardı. Ne yapabilirim, yazılıyor işte. Ama hayatımda şu an birisi yok” dedi. 

Eğer cihazın teknik özelliklerine göz atmak isterseniz sizler içinhazırladığımız o habere bu linke tıklayarak ulaşabilir ve Galaxy S4 içinheyecanlanmaya şimdiden başlayabilirsiniz.Samsung'un yeni amiral gemisi olması beklenen Galaxy S4'ün model numarası da NenaMark adlı test programında yapılan performans testleriyle ortaya çıktı gibi.

Konutunuzdaki veya işyerinizdeki su kaçaklarını, kanal tıkanıklıklarını açmak için öncelikle hızlı ve etkili çözüm üreten iyi bir tesisatçı bulmanız gerekmektedir. Su kaçağı işinde uzman, deneyimli bir su tesisatçısı, zarar veren kimyasal maddeler yerine robotlu kameralar sayesinde noktasal tespit olarak sorunu çözüme kavuşturmaktadır. Günümüzde profesyonle makinelerimiz ve elemanlarımız varken çok güzel olarak su tesisatçısı işleri yaparız.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder