21 Kasım 2012 Çarşamba

Su Sızıntı Tespiti Önemi

Günümüzde öncelikli olarak su sızıntı tespiti nedenini bulmakla çalışmamıza başlamamız gerekmektedir. Binamızdaki tesisatın yanlış döşenmesiyle mi alakalı yoksa bizim yanlış kullanımımız sonucu oluşturduğumuz tıkanıklıklar sonucunda mı oluştu? Bu sorunu araştırmamız gerekmektedir. Gelişen teknolojiler sayesinde su sızıntı tespiti ile uğraşan birden çok piyasada firmalar vardır.

Savunmasına başlayan Şahinkaya, "Anayasa ile kurulmuş Milli Givenlik Konseyi üyesiyim. Konseyin her kararı anayasa çerçevesinde verildi. Milli Güvenlik Konseyi kurucu iktidardır. Kurucu iktidarların tasarrufları suç unsuru olamaz. Mahkemenin bizi yargılama yetkisi yoktur. TSK, Türk milletine olan görevini yerine getirdi. O gün Türk milleti için en doğru olanı yaptık. Bu çerçevede hiçbir soruya yanıt vermeyeceğim" diye konuştu.

Mahkeme, Şahinkaya'ya, ''Bireysel olarak bir darbe yapmanın gerektiğine ne zaman inandınız? Bu kararınızı kimlerle paylaştınız? Darbe yapılması yönündeki karara hangi tarihli toplantıda, hangi komuta kademesi ile hangi komutanlarla karar verdiniz? Sizin dışınızda kalan, yani emir komuta zinciri dışındaki TSK görevlilerince veya TSK dışında bir silahlı güç tarafından darbe yapılsaydı, buna o dönemdeki tepkiniz ne olurdu?'' sorularını yöneltti.

Şampiyonlar Ligi H Grubu 5. maçında Galatasaray'ın Türk Telekom Arena'da Manchester United'ı 1-0 mağlup etmesi sarı kırmızılı taraftarları büyük sevince boğdu. Müsabakanın sonucu en az öncesi kadar dış basında yer buldu.Genel olarak stadyumdaki atmosfer, maç boyunca süren tezahürat, Manchester United'lı genç futbolcuların iyi oyunları sütunlarda yer aldı.İşte İngiliz basınında Galatasaray - Manchester United karşılaşmasının yankıları ise şu şekilde oluştu.

Yemeğe katılarak eşine destek veren “Muhteşem Yüzyıl”ın Kanuni’si Halit Ergenç, “Kenan bizim için çok önemli bir dost. Birbirimize sürekli destek olan iyi arkadaşlarız. Onun yeri bizde çok ayrı” dedi. Mekandan en son ayrılan İmirzalıoğlu ise, ekip arkadaşlarıyla yorucu set ortamından bir an olsun sıyrılmak için bu gecenin organize edildiğini söyledi.

Radyasyonu tespit eden ve ölçümleyen saatlerin kullanım alanları nasıl olur bilmiyoruz ama bu ordu teknolojilerinin son kullanıcılara da satışa sunulması bir hayli ilginç.Saatin en büyük özelliklerinden birisi, radyoaktivite arttığında sizi bir alarmla uyarması, gama ışınlarını ve radyoaktivite seviyesini ölçen saat tam 1.500 $ değerinde.

Siz de mülkünüze ve su tesisatınıza kırmadan zarar gelmemesini istiyorsanız doğru usta ve doğru firma ile uzun vadede başarı sağlayın. Biz bu piyasada su sızıntı tespiti olarak ilk firmalardan biriyiz ve kırmadan noktasal tespit ile su sızıntı tespiti gibi sorunlarınızı robotlarımızla sorunsuz bir şekilde bulup onarıyoruz. Profesyonel teknisyenlerimizle ile su sızıntı tespiti konusunda deneyimli hizmet kalitesi almanın farklılığını biz de yaşayın.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder