7 Kasım 2012 Çarşamba

Tesisatçı Çözümleri

Profesyonel ustalarımız ile beraber kırmadan ve dökmeden tesisatçı işlemleri konusunda her türlü kolaylığı bizde bulabilirsiniz. Avrupa’dan ithal ettiğimiz teknoloji tesisatçı makinelerimiz sayesinde sorunlarınız daha kolay çözülmektedir. Müşteri memnuniyetimiz sayesinde ve kalite anlayışımız ile her zaman tesisatçı firmamız bir telefon kadar yakınız.

Cenazede zaman zaman fenalaşan İlyas Salman " Bugüne kadar en büyük rolleri ben oynadım, hep güldürdüm. Ama bugün babam benim üzerimde oynadı ve ağlatttı " dedi.

Başlarda iki aday arasında dış politikada derin farklar olsa da, seçim son döneminde adayların retoriğine baktığınızda ikisi de İran’dan Suriye’ye hemen hemen her konuda aynı çizgiye geldiler.

Şampiyonlar Ligi H Grubu'nun 4. karşılaşmalarında temsilcimiz Galatasaray, deplasmanda CFR Cluj'a konuk oluyor. Dr. Konstantin Radulescu Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı hakem William Collum yönetecek. Collum'un yardımcılıklarını William Conquer ve Martin Cyrans yapacak.

Saat 21:45'te başlayacak ve Smart Spor ekranlarından naklen yayınlanacak mücadeleyi Sporx Canlı Anlatım Servisi farkıyla takip edebilirsiniz. Dilerseniz twitter üzerinden yaptığınız yorumların sonuna #sporxcanli etiketini ekleyerek yorumlarınızın canlı anlatım sayfasında görünmesini sağlayabilirsiniz.

Dün gece yaşamını yitiren ünlü sinema oyuncusu İlyas Salman’ın babası Vahap Salman, bugün toprağa verildi.85 yaşında nefes darlığı nedeniyle kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Salman için Bağcılar Cemevi'nde cenaze töreni düzendi.

Konu spor oluğu zaman insanoğlu büyük ayrımlara düşer. Bir zamanlar limitli olan ya da adını "Spor" kelimesi altına yazdıran etkinlikler az sayıdayken, günümüzde kırk yıl düşünsek aklımıza gelmeyecek farklı sporlarla karşılaşmak mümkün. Pek tabii herkes için spor denildiği zaman farklı bir sistem geliyor akıllara. Kimileri için yüzmeden gayrı spor yokken, kimileri dağcılığı seviyor. Yine de genel skalaya baktığımız zaman karşımıza çıkan en belirgin spor dallarının başında fubol ve basketbol bulunuyor.

Günümüzde tesisatçı işleri artık dükkanlardan değil de daha kurumsal tesisatçı firmalarından yapılmaktadır. Bu sayede evinizi veya işyerinizi kırmadan ve dökmeden özel servislerimizle beraber size kaliteli bir hizmet sunuyoruz. Profesyonel tesisatçı ustalarımızla beraber önce tespit çalışması yapıyoruz, dilerseniz onarım çalışması da yapıyoruz.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder