6 Kasım 2012 Salı

Su Tesisatçısı Çözme

Sukates; Profesyonel teknisyenleri ve son teknoloji cihazlarıyla beraber su tesisatçısı ve su tesisat işlerini 7/24 saat İstanbul’un her ilçesinde hizmet vermektedir. Aklınıza gelecek her türlü su tesisat işlerini hızlı ve etkili hizmet kalitesiyle çözümü gerçekleştirmekteyiz. Artık su tesisatçısı aramanıza gerek kalmadan bir telefon kadar size yakınız.

Enflasyon rakamları dün açıklandı. Uyguladığımız sıkı para ve maliye politikaları sayesinde enflasyonu kontrol altında tutmaya devam ediyoruz.

Fildişi medyasına yansıyan haberlere Keita'nın formadan uzak kalmasının sebebi olarak 'gece hayatı' gösterildi. Kendisini gece hayatına kaptıran Keita ile sorunlar yaşayan Amotta bu durumu yadırgadı.

Sekiz aylık hamile olan dünyaca ünlü Brezilyalı top-model Gisele Bundchen, leopar bikinisiyle güneşin tadını çıkartırken gazetecilere yakalandı! Florida’nın Miami Beach bölgesinde güneşlenen 32 yaşındaki Bundchen, ikinci çocuğunu dünyaya getirmeye hazırlanıyor.

Hızlı 4G şebekesiyle övünen Amerikan operatörlerini kendi evlerinde test ederek 4G şebekelerinin durumunu kendi gözlerimizle gördük. Los Angeles, San Francisco, San Jose (Silikon Vadisi), Washington ve New York’ta gerçekleştirdiğimiz ölçümlerde, Amerika’nın dörtmobil operatörü AT&T, T-Mobile, Sprint ve Verizon’ın 4G performanslarını canlı olarak görme şansımız oldu. Amerika’da gerçekleştirdiğimiz tüm ölçümler tamamen bağımsız olarak, Türkiye 3G Testi’ni gerçekleştiren PCnet Yayın Yönetmeni Erdal Kaplanseren tarafından hayata geçirildi. Yüzlerce ekran görüntüsü, fotoğraf ve video ile de şeffaflığını kanıtladığımız bu ölçümlerin sonuçlarını, Amerika’da gerçekleştirilen diğer bağımsız testlerle kıyasladığımızda da ortada bariz bir fark olmadığını görüyoruz.

Yine dün Fitch Türkiye’nin kredi notunu ‘yatırım yapılabilir’ seviyesine yükseltti. Uluslar arası derecelendirme kuruluşlarının kredi notunu artırması, ülkemize gelecek uluslar arası sermaye açısından teşvik edici bir işleme sahip.

Galatasaray'dan sürpriz bir şekilde ayrılarak Al Sadd'ın yolunu tutan Fildişili futbolcu Abdul Kader Keita konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Teknik direktörü Hussein Amotta ile anlaşamayan yetenekli oyuncu, sezon başından bu yana kadroya giremedi.

Konutunuzdaki veya işyerinizdeki su kaçaklarını, kanal tıkanıklıklarını açmak için öncelikle hızlı ve etkili çözüm üreten iyi bir tesisatçı bulmanız gerekmektedir. Su kaçağı işinde uzman, deneyimli bir su tesisatçısı, zarar veren kimyasal maddeler yerine robotlu kameralar sayesinde noktasal tespit olarak sorunu çözüme kavuşturmaktadır.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder