2 Aralık 2012 Pazar

Su Kaçağı Budur

Firmamız 1996 yılından itibaren su kaçağı işlerinde hizmet vermektedir. Ayrıca piyasa ilk firmalardan her zaman öncü olmuşuzdur. Son teknoloji cihazlarımız sayesinde kırmadan ve dökmeden bularak, kesin çözüme kavuşturuyoruz. Günümüzde evlerine gittiğimiz müşterilerimizin su kaçağı bulmadan önce su faturaları yüksek geliyordu fakat yaptığımız araştırmalar sayesinde kaçaklarda problem değil sadece yanlış döşenen su kaçağı borularından meydana gelmektedir. Bu yüzden gerekli bakımınızı yılda 1 defa yaptırınız.

İstanbul’da, Hakkari’den gelen şehit haberlerinden sonra toplanıp, E-5’i trafiğe kapatarak Mustafa Kemal Mahallesi’ne saldırmak için yürüyen gruba müdahale etmeyen ve bozkurt işaretleri yapan grubu “Milli duyguları hassas” grup olarak tanımlayan polis, müdahale edilmeyen kalabalığın mahalleye saldıracağı endişesiyle toplanıp, mahalle girişine çöp konteynerlerini yığan grubu ise suçlu buldu.

Mücadelede iki takım da 86. dakikaya kadar gol kaçırma yarışına girerken maçın son 5 dakikası nefesleri kesti. Kayserispor 86. dakikada Bobo'nun şık golüne 87. dakikada Kuyt nefis kafa vuruşuyla cevap verdi ve mücadeleden iki takım da birer puanla ayrıldı. Böylelikle Fenerbahçe Galatasaray'ın puan kaybettiği haftada Kayserispor deplasmanında 2 puan bırakarak liderliğe çıkma fırsatı tepti.

Güzel oyuncu Burcu Kara eğlenmek için gittiği mekanda gazetecileri görünce adeta şoke oldu! Görüntü vermek istemeyen Kara, hakkında asılsız aşk dedikoduları çıkmasından çekindiğini söyledi. Buğra Gülsoy'dan yeni boşanan Burcu Kara, özel hayatıyla ilgili konuşmaktan kaçındı. Kara, arkadaşlarının kim olduğunu da söylemedi.

HTC'nin Windows Phone 8X modeli ile ülkemizde ilk kez piyasada gördüğümüz Windows Phone 8 mobil işletim sistemi, Nokia Lumia 920ve Lumia 820 gibi modellerle piyasaya sürülmüş durumda. Samsung, HTC ve Nokia gibi güçlü firmaların iddialı Windows Phone 8modelleri piyasadaki yerini alırken, Windows Phone 7'ye olan talepten çok daha fazlası Windows Phone 8 için görülüyor.

Son Teknolojiler ile su kaçağı veya buna benzer iş yapabilmek için yüksek teknoloji cihazlar gerekli olmaktadır.  Fiyatı yüksek olan cihazlarımız her firmadan bulunmamaktadır. Günümüze ayak uydurmak için teknoloji takip ederek siz değerli müşterilerimize hizmet vermek için buradayız. Arızası belli olan ev veya işyerinize tesisatçı getirtebilirsiniz fakat kırılan her yerde belki bulunmayabilir. Bu yüzden dolayı firmamız bilinmeyen su kaçağı sızıntıları için ustalarımız sayesinde ücretinizi düşürebilirsiniz. Bu işe başlamadan önce tesisatçı yerine veya kırmadan su kaçağı bulabilir miyiz? Bu sayede yaptğımız ve gittiğimiz müşteriler sayenizde daha iyi anlamış olduk.

 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder