20 Kasım 2012 Salı

Su Kaçağı Tespiti Onarımı

Günümüzde su kaçağı tespiti sorunları için Avrupa ülkelerinden özel olarak ithal ettiğimiz ve son teknoloji bilgisayarlı sistemlerimizle beraber kamera ile tespit ediyoruz. Konutunuzun veya işyerinizin hiçbir yerini kırmadan ve dökmeden özel tespit cihazımızla beraber su kaçağı tespiti yapıyor ve su sızıntılarını anında cihazımızla tespit ederek sorununuzu garantili bir şekilde onarıyoruz.

Cuma günü de Hamas’ın silahlı kanadının üyeleri yine işbirlikçi olarak sundukları bir kişiyi infaz etmişti. Hamas bu bilgiler üzerine açıklama yapmazken, Gazze Hükümeti İçişleri Bakanı işbirliği ile suçlanan bu kişilerin gözaltına alındığını duyurmuştu. Filistin yasalarına göre işgalci ile işbirliği yapmak idama götürebiliyor. İsrail ordusu geçen hafta Çarşamba gününden bu yana Gazze Şeridi’ne yönelik operasyon yürütüyor. Gerekçesi ise Filistinli grupların roket atışları. Bu operasyonda şu ana kadar en az 121 Filistinli katledildi.

Şampiyonlar Ligi H Grubu 5. maçında Galatasaray sahasında İngiliz ekibi Manchester United'ı ağırladı. G.Saray'ın Avrupa'daki geleceğini belirleyecek maç sonunda gülen taraf 1-0'lık skorla sarı-kırmızılı temsilcimiz oldu. Galatasaray'a zaferi getiren gol 54. dakikada Burak Yılmaz'ın kafasından geldi.

Adı “O Ses Türkiye”de birlikte jüri üyeliği yaptığı Murat Boz’la aşk dedikodularına karışan Hadise, iddialara önceki gün Bebek’te, bir banka şubesinden çıkışta yanıt verdi.  “Dedikodular aynı jüride olmamızdan, çekimlerde birbirimize ‘aşkım’ diye hitap etmemizden kaynaklanıyor olabilir. Ama biz Murat’la sadece çok iyi iki arkadaşız, kesinlikle aşk meşk yok.”

Veri trafiğinin muazzam boyutlara ulaşması, kablosuz hizmet sunan operatörlerin sınırsız tarifelerden birer birer vazgeçmesine ve "paylaşımlı veri kullanımı" gibi, bizdeki adil kullanım kotasına benzer tarifeler uygulamasına neden oluyor. Buna karşın, U.S. Cellular adlı servis sağlayıcı, özel bir promosyonla abonelerine iki yıl boyunca sınırsız 4G LTE hizmeti sunuyor.

Alt komşunuzun su kaçağı yüzünden devamlı size şikayet gelmesi, su faturalarınızın her ay yüksek olması ve binalarınızdaki nemin eşyalarımıza ciddi bir şekilde zarar vermesinin sebebi su kaçaklarıdır. Kaloriferinizdeki peteklerin tıkanması bile su kaçağı tespiti sebep olmaktadır. Her zaman su kaçağı tespiti nedeni ve yerini tespitiyle işe başlamamız doğru olacaktır.

 

 

 

 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder