12 Kasım 2012 Pazartesi

Su Kaçağı Tespitinde Çözüm

Günümüzde su kaçağı tespiti sorunları için Avrupa ülkelerinden özel olarak ithal ettiğimiz ve son teknoloji bilgisayarlı sistemlerimizle beraber kamera ile tespit ediyoruz. Konutunuzun veya işyerinizin hiçbir yerini kırmadan ve dökmeden özel tespit cihazımızla beraber su kaçağı tespiti yapıyor ve su sızıntılarını anında cihazımızla tespit ederek sorununuzu garantili bir şekilde onarıyoruz.

ANKARA (ANKA)-Meclis Genel Kurulu'nda dün gece yarısı MHP Iğdır Milletvekili Sinan Oğan'ın, "Bu ne büyük bir korkuymuş, Recep Tayyip Erdoğan korkusu ne büyük bir korkuymuş ki sizin için Allah korkusundan bile daha önce geliyor" sözleri tartışmaya neden oldu.

Fenerbahçe sportif direktörü ve teknik sorumlusu Aykut Kocaman'ın takımın omurgası üzerinde bu sezon yaptığı değişiklikler ise mevyasını vermeye başladı. Peki Alex de Souza'nın gidişinden sonra neler değişti?

Brezilyalı futbolcunun attığı bir tweet sonrası başlayan krizde yangın söndürülememiş ve başkan Aziz Yıldırım'ın de sert açıklamaları gündeme damga vurmuştu. Sarı-lacivertli kulüp Ekim ayı içinde patlak veren ve veda ile sonuç bulan Alex de Souza krizinin ardından sekiz maça çıktı.

Halil Sezai, önceki gece Etiler'deki Zerafet isimli mekana yemeğe gitti. 10 saat kaldığı restoran çıkışı, kapıda gazetecilerin olduğunu öğrenen sanatçı, arka kapıdan çıkmak istedi; başarılı olamayınca bir kadın arkadaşından destek alarak yürüdü.

Bliss, geniş kullanıcı kitlesi ve topluluk desteği nedeniyle Ubuntu’nunöncelikli platform halini aldığını ifade etmişti. Bu açıklamasıyla beraber yeni nesil Valve motorlu oyunların Linux işletim sistemi için de çıkacağını açıklamıştı.

1882'de ise Adem, Havva ve Düşünen Adam adlı figürlerini yaptı. Bir süre sonra sevgilisi, daha sonra da en büyük rakibi olacak Camille Claudel'le tanıştı. 1883'te Victor Hugo büstünü yaptı, iki yıl sonra Calais Belediyesi, Calais Burjuvaları anıtını ısmarladı. Ertesi sene Öpüşme'yi yaptı. 1888'de devlet, Uluslararası Sergi için Öpüşme'nin mermerini ısmarladı. 1889'da empresyonizmin öncülerinden Fransız ressam Claude Monet'yle birlikte sergi açtı. 1895'te Meudon'daki Villa des Brillants'ı satın alarak resim ve antik heykel koleksiyonunu oluşturmaya başladı.

Su kaçağı sorununuzu anında tespit etmek artık çok kolaydır. Konut veya iş yerinizde su kaçağı tespiti sorunu yaşıyorsanız konusunda tecrübeli teknisyenlerimizle beraber su sızıntılarına son vermekteyiz.Alt komşunuzun su kaçağı yüzünden devamlı size şikayet gelmesi, su faturalarınızın her ay yüksek olması ve binalarınızdaki nemin eşyalarımıza ciddi bir şekilde zarar vermesinin sebebi su kaçaklarıdır. Kaloriferinizdeki peteklerin tıkanması bile su kaçağına sebep olmaktadır. Her zaman su kaçağı tespiti nedeni ve yerini tespitiyle işe başlamamız doğru olacaktır.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder