12 Kasım 2012 Pazartesi

Su Kaçağında Problem

1996 yılından itibaren Firmamız su kaçağı konusunda kesin çözüm üreten piyasada ilk firma olma unvanını taşımaktadır. Evinizde veya işyerinizdeki su kaçak problemlerini son teknoloji cihazlarımızla, fayanslarınızı kırmadan noktasal tespit olarak buluyor ve onarıyoruz.

Yarın ve salı günü Batı Karadeniz kıyıları, İç Anadolu'nun doğusu, Doğu Akdeniz'in doğusu ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde yağış beklendiği dile getirilen açıklamada, şu bilgilere yer verildi: "Genellikle yağmur ve sağanak, güneydoğu kesimlerde yer yer gökgürültülü sağanak, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun kuzeydoğusu ve Doğu Anadolu'nun kuzeyinin yükseklerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde görülecek yağışların, yarın Diyarbakır, Batman, Siirt, Şırnak, Van, Hakkari, Bitlis, Muş ve Elazığ çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

Ajda Pekkan, Orhan Gencebay'a vefa gecesiyle ilgili suskunluğunu bozdu. Yaklaşık 1 ay sonra geceye neden katılmadığını açıklayan Süperstar, şunları söyledi:

"Kimse Orhan ile benim aramı bozamaz. Ama şu bilinsin; suç geceye gitmeyenlerde değil organizatörlerde. Bize albümde şarkı söylememiz rica edildiğinde, bu projenin ticari bir geceye sahne olacağı söylenmemişti."

Mücadelede Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren tek golü 11. dakikada son haftaların formda ismi Moussa Sow ve 85. dakikada Sezer Öztürk kaydetti. Orduspor'un tek sayısını ise 90'da Şamil kaydetti. Öte yandan sarı lacivertli ekip 37. dakikada Stoch ve 84. dakikada Cristian'ın birer şutu direkten oyun alanına döndü.

Geçtiğimiz günlerde haberi yaptığımız Apple ile Swiss Railway şirketi arasındaki saat tasarımı tartışması tatlıya bağlandı. Apple, geçtiğimiz aylarda kullanıma sunduğu iOS 6 işletim sisteminde kullandığı saat tasarımının Swiss Railroads tarafından yapıldığının ortaya çıkmasının ardından şirketle anlaşma yapacağını açıklamıştı.

Müşterilerimiz sunduğumuz destek ve hizmetlerimiz sayesinde su kaçağı ve su tesisatı alanında sektöründe hem ekonomik olarak hem de hizmet kalitesi bakımında piyasada ilk olarak başlatan firma olarak gurur duymaktayız.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder