26 Kasım 2012 Pazartesi

Su Kaçağı Tespiti Buluşu

Günümüzde su kaçağı tespiti sorunları için Avrupa ülkelerinden özel olarak ithal ettiğimiz ve son teknoloji bilgisayarlı sistemlerimizle beraber kamera ile tespit ediyoruz. Konutunuzun veya işyerinizin hiçbir yerini kırmadan ve dökmeden özel tespit cihazımızla beraber su kaçağı tespiti yapıyor ve su sızıntılarını anında cihazımızla tespit ederek sorununuzu garantili bir şekilde onarıyoruz.

"Hareketi, hamleyi, gayreti durdurmadan, Allah'ın izni ve inâyetiyle alternatif yollar, yöntemler oluşturarak yola devam etmeli. Onlarla uğraşmaya kalkarsanız, bir yerde takılır kalırsınız. Zamanı israf etmiş olursunuz. Hiç uğraşmadan, alternatif yollar ve yöntemler oluşturarak yolunuza devam edeceksiniz. Evinizi kapattıkları zaman yurt açacaksınız. Yurtlarınızı kapattıkları zaman ev yapacaksınız. Okulunuzu kapattıkları zaman üniversite yapacaksınız. Üniversitenizi kapattıkları zaman on tane okul açacaksınız. Hiç durmadan yürüyeceksiniz. Hafizanallah, durup başkalarıyla meşgul olmaya kalktığınız zaman, zamanı beyhude kullanmış, israf etmiş olursunuz. Zamanı israf etmenin hesabını da Allah sorar. "

Spor Toto Süper Lig'de 13. haftanın son maçında Trabzonspor ile Eskişehirspor karşı karşıya geldi.Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda oynanan mücadeleden galip ayrılan taraf 3-0'lık skorla Eskişehirspor oldu.Eskişehirspor'un gollerini 26. dakikada Diomansy Kamara, 29. dakikada Necati Ateş ve 65. dakikada Servet Çetin kaydetti.

3.ncü uluslararası Erzin Narenciye kültür ve sanat festiali için  Hatay’da sahneye çıkan Hande Yener geceye danscılarıyla yaptığı sahne  şovu ve şarkılarıyla damga vurdu.Daha önce  reklam panolarından “Kraliçe “isimli albümünü 12/12/12 tarihinde çıkaracağını duyuran Hande Yener’in  koluna  yeni yaptırdığı  Kraliçe simgeli döğmesi  ilgi odağı oldu..

Mobil uygulamalar, Facebook’un güçlü biçimde varlık gösterdiği platformların başında geliyor. Akıllı telefonların yayınlaşmasıyla birlikte, Facebook’a web üzerinden erişim ile mobil erişim arasındaki mesafe kapanıyor. Bu süreçte Facebook yönetimi; mobil kullanıcılara daha kararlıve daha kullanışlı arayüzler sunmak istiyor.

Alt komşunuzun su kaçağı yüzünden devamlı size şikayet gelmesi, su faturalarınızın her ay yüksek olması ve binalarınızdaki nemin eşyalarımıza ciddi bir şekilde zarar vermesinin sebebi su kaçaklarıdır. Kaloriferinizdeki peteklerin tıkanması bile su kaçağı tespiti sebep olmaktadır. Her zaman su kaçağı tespiti nedeni ve yerini tespitiyle işe başlamamız doğru olacaktır.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder