4 Kasım 2012 Pazar

Kırmadan Su Kaçağı Bulma

1996 yılından itibaren Firmamız su kaçağı konusunda kesin çözüm üreten piyasada ilk firma olma unvanını taşımaktadır. Evinizde veya işyerinizdeki su kaçak problemlerini son teknoloji cihazlarımızla, fayanslarınızı kırmadan noktasal tespit olarak buluyor ve onarıyoruz.

PKK’nın son yıllarda gerçekleştirdiği kanlı eylemlerin altında imzası bulunan Suriye asıllı Bahoz Erdal’ın yakın koruması ve telsizcisi teslim olup “pişmanlık yasası”ndan yararlandı; Bahoz’un ölüm korkusundan, Öcalan’ın talimat yöntemlerine kadar ne biliyorsa anlattı.

Göndericinin veya alıcının kimliği belirtilmedi. Irak merkezli internet sitesi Nahrainnet ise Yemen’deki medya kaynaklarına dayandırdığı haberinde, bisküvi kutularından çok sayıda tabanca ve susturucu çıktığını iddia etti. Site bu silahların Yemen’de tansiyonu yükseltmek amacıyla önde gelen muhalefet liderlerine suikastta kullanılmak üzere gönderildiğini öne sürdü.

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Beşiktaş sahasında Mersin İdman Yurdu'nu konuk etti.İnönü Stadı'nda oynanan maç sonunda Beşiktaş rakibini 3-0 yendi ve önemli bir 3 puanın sahibi oldu.

Yemen Savunma Bakanlığı’nın internet sitesinde yayınlanan ve Fransız haber ajansı AFP’nin yansıttığı açıklamaya göre Türkiye’den Yemen’in güneyindeki Aden Limanı’na gönderilen bisküvi kutularından silah çıktı. Silahların Yemen’in güvenlik ve istikrarına zarar vermek üzere gönderildiğini belirten Bakanlık, soruşturma başlattığını açıkladı.

Windows ve Office gibi Microsoft yazılım ürünlerini tercih eden teknolojikullanıcıları, Kaspersky Lab'in son araştırmasına göre artık rahat bir nefes alabilir. Her çeyrek yayınlanan IT Tehdit Evrimi listesinde güvenliği en zayıf 10 bilgisayar programını listeleyen Kaspersky Lab, son raporda ilk kez Microsoft ürünlerini listeden çıkardı.

Raporun bitiminde Microsoft ürünlerinin artık güvenlik açığı bulunanyazılımların Top 10 listesinde yer almadığını belirten güvenlik şirketi, bunun sebebini ise Windows işletim sisteminin son sürümlerinde yer alanotomatik güncelleme özelliğinin başarılı bir iş çıkarmasına bağladı.

Beşiktaş'ın golleri 6. dakikada penaltıdan Almeida, 31. dakikada Oğuzhan ve 45. dakikada Filip Holosko'dan gelirken Oğuzhan Özyakup 49. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.Bu sonuçla puanını 15 yapan siyah-beyazlı ekip 4 sıra birden yükselerek maç fazlasıyla da olsa 6. sıraya oturdu. Mersin İY ise 8 puanla 17. sırada kaldı.

Müşterilerimiz sunduğumuz destek ve hizmetlerimiz sayesinde su kaçağı ve su tesisatı alanında sektöründe hem ekonomik olarak hem de hizmet kalitesi bakımında piyasada ilk olarak başlatan firma olarak gurur duymaktayız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder