30 Ekim 2012 Salı

Su Sızıntı Tespiti Çözüm Yolları

Sebebinin nereden kaynaklandığını bulamadığınız su sızıntı tespiti sorunlarınızı alt komşunuza ve size gelen yüksek faturalı hesaplardan usandınız mı? Artık su sızıntısı derdinize son veriyoruz.Öncelikli olarak su sızıntılarının nedenini bulmakla çalışmamıza başlamamız gerekmektedir. Binamızdaki tesisatın yanlış döşenmesiyle mi alakalı yoksa bizim yanlış kullanımımız sonucu oluşturduğumuz tıkanıklıklar sonucunda mı oluştu? Bu sorunu araştırmamız gerekmektedir. Gelişen teknolojiler sayesinde su sızıntı tespiti ile uğraşan birden çok piyasada firmalar vardır.

X86 mikroişlemci, anakart çipseti ve grafik kartı üreten tek firma olanAMD, elindeki kozu tam olarak kullanamıyor. Bunun da en büyük nedenlerinden biri daralan X86 tabanlı işlemci piyasası. Daralan piyasanın zaten büyük bir kısmını Intel elinde tutuyor. Bu yüzden AMD yeni atılımlar yapması şart olarak görülüyordu.

Diyarbakır’ın bir çok bölgesinde izinsiz gösteri yapmak üzere sokaklarda toplanan kalabalık yapılan tüm uyarılara rağmen dağılmayınca zırhlı polis araçları tarafından tazyikli su ve biber gazlı müdahale yapıldı. Göstericiler bir çok bölgede yollara barikat kurup ateş yaktı. Bölgeye giden polis ekiplerine molotof kokteylleri ve ses bombaları ile saldıran göstericilere polis ekipleri de TOMA ve zırhlı araçlarla tazyikli su ve biber gazı ile müdahale ederek dağıtmaya çalıştı. Olaylar esnasında polis ekiplerine atılan taşlardan dolayı cadde ve sokaklar adeta savaş alanına döndü. Yol kenarlarındaki barikatları söken göstericiler bazı bölgelerde ateş yakarak trafik akışını durdurdu.

Ligde bu sezon Türkiye'den 4 basketbolcu mücadele edecek. Geçen sezonun Aralık ayında Phoenix Suns'dan Orlando Magic'e takas edilen milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu, NBA'deki 13. yılında Magic formasıyla basketbolseverlerin karşısına çıkacak. Ersan İlyasova, Milwaukee Bucks takımıyla NBA'deki 5. sezonuna çıkmaya hazırlanırken, sezon öncesinde Batı Konferansı takımlarından Houston Rockets ile 3 yıllığına 25 milyon dolar karşılığında anlaşan Ömer Aşık, NBA'deki 3. sezonuna çıkacak. 2011 draftında Utah Jazz tarafından 3. sırada seçilen Enes Kanter ise 2. yılında da Jazz forması giyecek.

Mardin’de terzilikle başladığı modacılığa 25 yaşında İstanbul’da kurduğu atölye ile devam eden 84 yaşındaki Suat Aysan yaşama veda etti.

1968 Meksika Olimpiyatlarına katılan Türk sporcularının kıyafetlerini tasarlayan ve Hülya Koçyiğit’in ’Susuz Yaz’ filmi için Venedik Film Festivali’nde giydiği kıyafet de imzası bulunan Aysan, yarın Teşvikiye Camii’nde düzenlenecek törenin ardından toprağa verilecek.

Daha önce AMD, gelecek nesil Fusion işlemcilerinde güvenlik işlemlerini yerine getirmek adına ARM Cortex M5 tabanlı ayrı bir çekirdek kullanacağını açıklamıştı. Onun haberini sizlerle burada paylaşmıştık. Şimdi de AMD, resmen ARM tabanlı yeni mikroişlemci geliştireceğini onaylamış oldu.

Siz de mülkünüze ve su tesisatınıza kırmadan zarar gelmemesini istiyorsanız doğru usta ve doğru firma ile uzun vadede başarı sağlayın. Biz bu piyasada ilk firmalardan biriyiz ve kırmadan noktasal tespit ile su sızıntı tespiti gibi sorunlarınızı robotlarımızla sorunsuz bir şekilde bulup onarıyoruz. Profesyonel teknisyenlerimizle ile su sızıntı tespiti konusunda deneyimli hizmet kalitesi almanın farklılığını biz de yaşayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder