3 Aralık 2012 Pazartesi

Su Kaçağı Tespiti Hizmeti

Günümüzde su kaçağı tespiti konusuda 1996 yılından beri hizmet vermekteyiz. Kırmadan ve dökmeden, hiçbir yere zarar vermeden kaçağı bularak tespit ve onarım yapıyoruz. Bu sayede son teknoloji cihazlarımız sayesinde robotlar ile birlikte su kaçağı tespiti buluyoruz. Müşteri memnuniyetimizle birlikte İstanbul’un ve Ankara’nın bütün bölgelerine su kaçağı tespiti hizmeti vermekteyiz.

Ulusal Savcılık tarafından yapılan açıklamada, Zeeland eyaletinde bulunan Ellemeet köyündeki bir dinlenme ve kamp alanında bir araya gelen gruba sabah saatlerinde baskın düzenlendiği ve ifadeleri alınmak üzere 55 kişinin gözaltına alındığı belirtildi. Genel İstihabrat ve Güvenlik Teşkilatı-nın (AIVD) istihbaratı sonucu sabah saat 06.00 sıralarında Ulusal Polis tarafından gerçekleşen baskına, helikopter destekli 150 kadar polisin katıldığı kaydedildi.

Inter finans direktörü Rinaldo Ghelfi ile Wesley Sneijder arasındaki görüşme 2 saat kadar sürdü. Toplantıya Ghelfi, Marco Branca, Piero ve avukat Angelo Capellini ile Sneijder'in menajeri Soren Lerby ve avukatı katıldı. “Bunun Adı Aşk” albümüyle başarılı bir çıkışa imza atan Gökhan Güneş’in evde arkadaşlarıyla şarkı söylerken çektikleri video internette tıklanma rekoru kırıyor. Güneş’in, “Emanet” adlı şarkıyı arkadaşlarıyla birlikte seslendirdiği video 5 milyon 500 bin tıklanma aldı.

Sony, kullanıcıların merakla beklediği Jelly Bean güncellemeleriyle ilgili bilgi verme konusunda Twitter hesabını oldukça etkili kullanıyor. Inter'de sıkıntılı günler geçiren Wesley Sneijder'in geleceği şekilleniyor. Kulüp yöneticiler, oyuncunun avukatları, Sneijder ve oyuncunun menajeri bugün kritik bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantı öncesi ise oyuncunun menajeri Soren Lerby F.Bahçe'nin teklifini resmen açıkladı. Firma'nın resmi hesabından atılan Tweet'e göre Sony, Aralık ayının ortasında Jelly Bean güncelleme takvimini açıklayacak. Pek çok firmanın Jelly Bean güncellemelerini vermeye başladığını hatta ikinci versiyon Jelly Bean üzerinde çalıştığını düşünürsek Sony biraz bu konuda geç kaldı diyebiliriz.

Ev veya konutuzdaki su kaçağı tespiti sorunlarınızı bulmadan önce tespit çalışması yapıyoruz. Daha sonra ise cihazlarımız yardımıyla birlikte tespit ederek buluyor dilerseniz onarımını da yapıyoruz. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte artık bu ve buna benzer işler artık kırmadan mümkündür. Piyasaya ilk çıkan firmalardan ve su kaçağı tespiti yapan firma olmaktan gurur duyuyoruz.

 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder