4 Aralık 2012 Salı

Su Tesisatçısı Şansı

Günümüzde yapılan su tesisatçısı gibi kurumsal olmayan firmalar maalesef ev veya işyerlerini kırarak yapıyorlar. Bunun sebebinde ise; istenmeyen görüntü kirliliği ve yanlış onarım çıkmaktadır. Profesyonel ekibimiz ile birlikte her zaman sizlere su tesisatçısı konusunda yardımda bulunacağız. Çünkü yanlış onlarımlarda her zaman bunun gibi sorunlarda su tesisat olarak 7/24 saat boyunca bir telefon kadar uzaktayız. Son teknoloji ve cihazlarımız yardımıyla su tesisatçısı işlemlerini yapmaktayız.

Özellikle ismi henüz tespit edilemeyen ak saçlı kasketli yaşlı bir vatandaşın öğrencileri üniversiteye girmeleri yönünde yönlendirmesi ve gazetecilere yönelik saldırgan tavrı dikkatlerden kaçmadı. Fakülte önünde toplanan iki grup arasında da arbede yaşandı. Polis ekiplerinin, çevrede toplanan vatandaşlara duyarlı olmaları ve öğrencileri tahrik etmemeleri yönündeki uyarıları ise sonuçsuz kaldı.

İngiltere Premier Lig'in bir zamanlar tozunu atan Arsenal şimdilerde büyük bir kaosun içerisinde... Yıllardır kazanamadığı kupalarla adından söz ettiren Londra ekibinin başarısızlık nedenini artık herkes biliyor! Kulüp yönetimi son 10 yıldır elinden çıkardığı oyuncular nedeniyle büyük eleştiri alırken taraftarlar kulübün bu alışkanlığını sürdürmesi nedeniyle isyan bayrağını çekmiş durumda.

Matraş Deri'nin veliahtlarından Emre Matraş'ın 4 yıldır süren nafaka davası, dün sonuçlandı. Matraş'ın 2 çocuğunun annesi olan eski eşi Hale Keleş'e; 2 milyon TL tazminat ile ayda 30 bin TL nafaka ödemesine karar verildi. Karar karşısında şoke olan Emre Matraş; isyan bayrağını çekti. Matraş; şunları söyledi.

Geçtiğimiz ay, Android 4.2 Jelly Bean işletim sistemi çıkmadan önce ona gelecek yenilikleri sizlere aktarmıştık. Bu yeniliklerden bir tanesi de yenilenen Gmail uygulaması.Pinch-to-zoom başta olmak üzere pek çok yeniliğin diğer sürümlere de son güncellemeyle geldiği görülüyor.

Withdraw (ödeme emri) işlemi 48 saate düşmüştür. Eğer Waletiniz de yeterli paranız varsa ödeme isteğinde bulunabilirsiniz. Daha önce istemiş olduğunuz ödemelerin karşısında 40 - 45 gün yazmaktadır. Bunlar daha önce istekte bulunduğunuz ödeme istekleri içindir. İsterseniz onları iptal edip yeni ödeme isteğinde bulunabilirsiniz. Her yeni ödeme isteğinin karşısında 48 saat yazacaktır. Günlük ödeme emri şu an için 50 dolar ile sınırlıdır. Her 24 saate bir yeni ödeme isteyebilirsiniz. Geçtiğimiz günlerde evlere gittiğimizde su tesisatçısı işlerinden su faturalarının yüksek geldiğini gördük. Bunun sebebini araştırmaya başladığımızda yanlış döşenen su tesisatçısı borularını gördük. Bundan dolayı da tekrardan boruları robotlarla tespit ederek su tesisatçısı yerini bulu onardık.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder