11 Aralık 2012 Salı

Su Tesisatçısı Başlangici

Günümüzde yapılan ve yapılması gereken su tesisatçısı sorunlarımızdan biridir. Bu nedenle su tesisatçısı işlerinizi dükkân firmaları yerine kurumsal firmaları tercih ederek başlayabilirsiniz. Bugüne kadar sorunlardan öncelikle tespit çalışması yapılarak daha sonra onarım yapılmaktadır. Öncelikli olarak binalarımızın eski olmasından dolayı kaynaklanması ve periyodik bakımların yapılmaması üzerine su tesisatçısı sorunları daha göz önüne gelmektedir. Ayrıca bu ve buna benzer sorunlarınızı dikkat etmemizde yarar vardır. Daha önceleri zamanda bu ve buna benzer sorunların nedeni banyolarda döşenen tuvalet kağıtları, sifonların içine kaçan suların geri tekrardan çıkması da su tesisatçısı gibi işlerin çıkmasına sebep vermiştir. Bu nedenle tuvalet yaparken kağıtları çöp kutusuna atınız yoksa tuvaletiniz tıkanır.

Meclis Genel Kurulu’na seslenen Erdoğan, AK Parti hükümetlerinin 11. bütçesinde emeği geçen herkese teşekkür ederek başladığı konuşmasına ilişkin, "Geride kalan ve gelecek 10 yılı anlatacağım" dedi ve "Geride kalan 10 yıl, ekonomi alanında da cumhuriyet tarihin en parlak dönemlerinden biri oldu" ifadesini kullandı. "Biz asla ve asla bir hesaplaşma içinde değiliz. Tam tersi cumhuriyet için neler yaptığımızı, neler kazandırdığımızı, hangi seviyelere taşıdığımızı ve taşıyacağımızı konuşuyoruz" diyen Erdoğan, "Ne yazık ki Gazi Mustafa Kemal’in vefatının ardından, bazı istisnalar hariç, Türkiye’nin potansiyeli yeterince kullanılmamıştır" dedi.

Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Dirk Kuyt, TRT Spor ‘da yayınlanan Basın Tribünü programına açıklamalarda bulundu. Son dönemde hem Avrupa hem de ligde iyi sonuçlar aldıklarını ve kaliteli bir kadroya sahip olduklarını ifade eden Kuyt, Galatasaray karşısından galibiyetle döneceklerine inandıklarını söyledi. Büyük maçlarda forma giymeye alışık bir futbolcu olduğunu ifade eden Kuyt, "Galatasaray ile oynayacağımız derbi maçını bekliyorum. Bu sezon başında Süper Kupa Finali'nde de forma giydim. Hollanda'da da daha önce Ajax - Feyenoord maçlarını oynadım, İngiltere'de de Liverpool ile Manchester United, Chelsea ve Arsenal maçlarına çıktım. Bu sebeple büyük maçların ne demek olduğunu biliyorum ve bu maçları her zaman kazanmayı düşünürsünüz" dedi.

Yeni aşkı Can Bono’yla gittiği bazı Cihangir mekânlarında eski sevgilisi Nejat İşler’le karşılaşan Berrak Tüzün Ataç, artık daha dikkatli. Bonomo’yla gideceği kafelerde İşler’in olup olmadığını kontrol ettiren genç oyuncu, kimi zaman arkadaşlarını arayıp “Nejat orada mı?” diye soruyor, kimi zaman da mekâna önden girip etrafı kolaçan ediyor. Tüzün Ataç, önceki gün de aynı taktiği uyguladı. Cihangir’deki kafeye önden giren oyuncu, İşleri görmeyince bir masaya oturdu, Can Bonoma da onun ardından mekâna girdi.

Severek aldığım bir D-SLR fotoğraf makinem var; Nikon D90. Şu zamana kadar gerçekten çok güzel kareler çektim. Çekim kalitesine, görüntünün netliğine ve parlaklığına diyecek söz yok. Her ne kadar bu ürüne şiddetli bir sevgi duysam da, son zamanlarda aramız biraz kötü. Aslına bakarsanız, geride kalan yıllar fotoğraf makinem üzerinde herhangi bir deformasyona sebep olmadı. Hala ilk günkü gibi. Ama şu da bir gerçek; bavulumda veya çantamda Nikon D90’a ayıracak yer konusunda bazı şüphelerim var.

Son teknoloji cihazlarımız sayesinde artık su tesisatçısı işlerinizi kısa süre içerisinde çözüme kavuşturmaktayız. Bu sayede su tesisatçısı gibi sorunlarınızla fazla zaman uğraşmanıza gerek kalmayacaktır. Firmamız kurulduğundan beridir ki bu ve buna benzer sorunlarla karşılaşmıştır ve bu sorunları evinizin her yerini kırarak değil de robotlar yardımıyla beraber önce tespit daha sonra onarıma geçmiştir. Su tesisat olarak acil durumlarda bile su tesisatçısı telefonlarımızı her açıktır ve açık kalacaktır. Önceden su tesisatçısı işlerini başka kimselere yaptırdıysanız lütfen evinize veya konutunuza gelen kişilere bunları söyleyin. Bu gibi sorunların söylendiği taktirde ise daha tespit çalışmasına başlamadan önce ise önce bozulan yer tamir edilir, daha sonara gerçek asıl problemin nereden kaynaklandığına bakılır. Artık bu ve buna benzer su tesisatçısı işlerini gönül rahatlığıyla firmamıza yaptırabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder