10 Aralık 2012 Pazartesi

Su Kaçağı Cihazı

Yapılan su kaçağı işlerinde her zaman önce tespit çalışması yapılması gerekmektedir. Bu yüzden dolayı da Avrupa’dan getirtmiş olduğumuz cihazlarımız yardımıyla beraber bu konuda öncü firmalardan olduk. Bunun için de firmamız 1996 yılında beri faaliyetine devam etmektedir. Günümüzde su kaçağı projeleri kurumsal olarak devam etmekteyiz. Su kaçakların önceden bulunabilmesi için en önemli yerinin tespit edilmesidir.

Akşam saatlerinde Bornova Atatürk Mahallesi Laka Deresi kenarında bulunan tüp depolarında çalışan Murat Ayaz ve 2 arkadaşı buraya giderek bir süre yağmuru izledi. Eve gitmek için 35 ANF 50 plakalı otomobili ile yol çıkan 34 yaşındaki Murat Ayaz, her zamanki güzerhahı olan dere içerisindeki yolu kullandı. Oluşan sel ve dere içerisinde biriken suyun içinden geçmek isteyen Ayaz, aracıyla birlikte sürüklenmeye başladı ve 15 metrelik uçurumun kenarına geldiğinde durdu. Ayaz ve 2 arkadaşı araçtan inerek, uçuruma yuvarlanmaması için otomobili tuttular. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ve itfaiye ekipleri duruma müdahale etti. İtfaiye ile polislerin uyarılarını dinlemeyen 3 arkadaş, araçın yanından ayrılmayarak elleriyle otomobili tutmaya devam etti. Daha sonra olay yerine gelen çekici ve itfaiye ekiplerinin yaklaşık 2 saat süren çalışmaları sonucu otomobil kurtarıldı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Spor Toto Süper Lig'de İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile yaptıkları maçta, Borussia Mönchengladbach karşılaşmasının ikinci yarısında oyundan alınmasına tepki gösteren Stoch'a, maç kadrosunda yer vermedi. Bu sezon Fenerbahçe'nin yaptığı toplam 26 resmi maçta 18 kişilik kadrolarda yer alan Stoch, ilk kez kadro dışı kaldı. Teknik direktör Kocaman, sol dizindeki ağrılar nedeniyle dünkü antrenmana katılmayan Semih'in yanı sıra, Bienvenu'ye kadroda yer vermedi. Orhan Şam, Özgür Çek, Serdar Kesimal ve Salih Uçan da 18 kişilik kadroda bulunmadılar. Kocaman, Krasic'i ise ligde 5 maç sonra 18 kişilik kadroya aldı.

Nil Karaibrahimgil'den müjdeli haber... Geçtiğimiz ay Gayrettepe'deki özel bir hastanede aşılama yöntemine başvuran güzel popçu, muradına erdi... Birkaç gün önce doktorlarıyla görüşen Nil Karaibrahimgil; ikiz bebeklerine hamile olduğunu öğrendi. Aşılama yöntemiyle hamile kalan 36 yaşındaki Karaibrahimgil, bu mutlu haberi ilk olarak eşi Serdar Erener'le paylaştı.

Her çıkardığı telefon, bir önceki modelden daha fazla satan ve satış rekorları kıran Apple’ın, küresel bir dev haline gelmesi, beraberinde yönetmesi çok zor olan bir müşteri ilişkileri sorumluluğu da getiriyor. Aslına bakarsanız, bu kadar büyük olmasına rağmen müşteri ilişkileri konusunda sayısız başarı öyküsü çıkartabilecek kadar da iyi bir stratejiye sahip firma, bu yeteneğini her ülkede gösteremeyebiliyor.

Son Teknoloji cihazlarımız sayesinde artık su kaçağı işleri daha kolay yapılmaktadır. Bu sebeple evinizi veya işyerinizi kırmadan ve dökmeden robotlu cihazlar yardımıyla bulmaktayız. Tespit çalışmasına başlamadan önce hangi daireden kaynaklandığına bulmaktayız. Bu sayede işimizi daha kolay ve zevkli hale getirebiliriz. Her zaman İstanbul ve İstanbul’un tüm ilçelerinde su kaçağı firması olarak hizmet vermekteyiz.

http://www.sutesisat.com/su-kacagi/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder