5 Aralık 2012 Çarşamba

Tesisatçı Hizmeti

Günümüzde teknoloji cihazlarımız yardımıyla tesisatçı işlerinizi zahmetsiz olarak yapıyoruz. Bu sebepten dolayı randevu saatimizde kapınız gelmekteyiz. Bugünden itibaren caddelerde, sokaklarda, evlerde ve işyerlerine hizmet vermekten gurur duyarız. Su Tesisat olarak işlerimizi yaparken her zaman tesisatçı konusunda düşüncelerimiz olmuş ve olmaya da devam edecektir. Konutunuzda veya villanızda problem varsa şayet tesisatçı robotlarımız sayesinde kısa süre içerisinde çözmekteyiz.

AK Parti grup toplantısı bugün Meclis yerine parti binasında yapıldı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, açılış konuşmasının ardından milletvekilleriyle basına kapalı bir toplantı yaptı. 2.5 saat süren toplantının ana gündem maddesi 'dokunulmazlıklar'dı. BDP'lilerle ilgili hazırlanan fezlekeye yönelik AK Partili vekillerin görüşlerini alan Erdoğan, BDP'li vekillerin durumundan bağımsız olarak da bir değerlendirme yaptı.

UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarının 6. ve son hafta mücadelesinde Galatasaray, Braga'ya konuk oluyor. Municipal Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmayı İtalyan hakem Nicola Rizzoli yönetecek. Rizzoli'nin yardımcılıklarını Renato Faverani ve Andrea Stefani yapacak.Saat 21:45'te başlayacak ve Smartspor ekranlarından naklen yayınlanacak mücadeleyi Sporx Canlı Anlatım Servisi farkıyla takip edebilirsiniz. Dilerseniz twitter üzerinden yaptığınız yorumların sonuna #sporxcanli etiketini ekleyerek yorumlarınızın canlı anlatım sayfasında görünmesini sağlayabilirsiniz.

Yılmaz Güney'in eşi Fatoş Güney, A Haber'de yayınlanan "Jurnal"a konuk oldu. Maddi sıkıntılar nedeniyle kapanan Yılmaz Güney Vakfı'nın kurucusu olan Fatoş Hanım, Nebahat Çehre'ye de gönderme yaptı. "Biz Yılmaz'a yapılan haksızlıklarla uğraşırken, Nebahat Çehre özel anlarını anlatıyor." diyen Fatoş Güney, "Bu durum beni rahatsız ediyor. Yılmaz'ı reklam aracı olarak kullanmasın" dedi.

Samsung, Galaxy S3 için hazırlanan en son resmi güncellemeyi OTA ile vermeye başlıyor. Tabi bu haber demek değil ki yarın telefonunuza güncelleme gelecek. Güncellemeler belli operatörlere, belli IMEI numaralarına ve belli ülkelere bir sıraya göre dağıtılıyor. Özellikle telefonunuzun IMEI'sı klonlanmışsa güncelleme alma ihtimaliniz son derece az. Her haber sonrası gelen yorumlar için bu hatırlatmayı ekleyelim. Android 4.1.2 JZO54K adlı yazılım, Galaxy Note 2'deki gibi Multi Window özelliğini getiriyor. Ayrıca Page Buddy, yeni Galeri uygulaması, özelleştirilebilir bildirim çubuğu, aydınlık ayarlama çubuğunu bildirim alanından kaldırabilme imkanı, Smart Rotation ile akıllı ekran döndürme,Android 4.2 tabanlı yeni Samsung Swipe klavyesi, Paper Artist adlı uygulama, Group Cast adlı uygulama gibi yenilikler yeni güncellemeyleGalaxy S3'e kazandırılıyor. Tabi sistem performansında iyileştirme ve hız artışı da bunların başında yerini alıyor.

Son Dönemlerde yapılan tesisatçı robotlar yardımıyla işlerimizi 5 dakika içerisinde halletmekteyiz. Bu sebepten dolayı da kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyetimiz sayesinde tesisatçı işlerinizde her zaman birinci firmayız. Firmamız 1996 yılından itibaren küçük dükkan olarak başlamış ve daha sonra kurumsal bir firma olarak devam etmiştir. Bu konuda günün 7/24 saati boyunca sizlere tesisatçı konusunda hizmet edebiliriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder