18 Aralık 2012 Salı

Tesisatçı Bilmek


Günlük hayatta meydana gelen tesisatçı konusunda işler daha iyi gitmektedir. Firmamız bu konuda ise 96 yılından önce ve sonrası da bu konuda hizmet vermiştir. Bakkal tarzı firmalar yerine kurumsallaşmış tesisatçı firmaları ile çalışmanız daha iyi olacaktır. Bunun nedeni kasap tarzı firmaların sizin evinizin yer her yerini kıracaklarına kurumsal firma ile çalışmanız daha doğru olacaktır. Bu sebepten dolayı da tesisatçı sorunlarınızı zarar vermeden yapan firmalar var. Bu firmalar elinde bulundurdukları özel robotlu cihazlar yardımıyla yapmaktadırlar. Evinizde tesisatçı işleri varsa siz bunu yapamıyorsanız en iyisi kurumsal bir firma çağırarak kafanız rahat olsun.

Polisin attığı gaz bombası başına isabet eden Ankara Üniversitesi Hukuk 2. sınıf öğrencisi Barış Barışık beyin kanaması geçirdi. Barışık’ın bilincinin kapalı olduğu ve yoğun bakımda tutulduğu öğrenildi. Bir öğrencinin ağır yaralandığı, onlarca üniversitelinin hafif yara aldığı eylemde, ODTÜ'de ağır yaralanan Barış Barışık gaz bombasıyla yaralandı. Barış Barışık’ın hayati tehlikesinin sürdüğü ve Ankara Hastanesi’nde müşade altında tutulduğu ifade edildi.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, sarı lacivertli kulübün resmi televizyonu FB TV'de sarı lacivertli kulübün gündemi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Gündem ÖZEL adlı programa yöneticiler Şekip Mosturoğlu ve DT Olga Ay töre de katıldı. Yıldırım, açıklamasında çarpıcı ifadeler kullanırken Sporx.com olarak bu açıklamaları size canlı olarak aktardık.

Ajda Pekkan, önceki gün Marmara Forum'da sergilenen uzay yolculuğu sergisini gezdi. Süperstar, 'Uzaya gitmeyi düşünür müsünüz?" sorusuna ilginç bir yanıt verdi: "Evden çıkıp Etiler'e kadar gitmek istemiyorum; ne uzayı! Ama İstanbul trafiğinden çıldırırsam uzaya gidiyorum derim." Ufolar'a inandığını itiraf eden Ajda Pekkan, "Görmüyorum; çünkü göstermiyorlar" dedi. 1980'de Eurovision'a katılan Pekkan, Türkiye'nin bu yıl yarışmaya katılmama kararı için de konuştu: "Karardan memnunum."

BioWare tarafından geliştirilen MMORPG oyunu Star Wars: The Old Republic'in ücretsiz oynanış seçeneğini eklemesinin üzerinden henüz vakit geçmemişken, ilk genişleme paketi olan Rise of the Hutt Cartel de duyuruldu. Geçtiğimiz yılın Aralık ayında piyasaya sürülen The Old Republic'in ilk genişleme paketi ise 2013'ün bahar aylarında oyuncularla buluşacak.

Son teknoloji çağının gelişimi ile birlikte artık bu tesisatçı işleri son derece kolay olmuştur. Ancak yapılan çalışmalar hatalı ise sorunlar devam eder. Öncelikli firmamız tesisatçı sorunu gibi işleri kırmadan ve dökmeden yapmaktadır. Bu sayede yapılan işlerde hata oranı neredeyse yok gibidir. Bu nedenle de bu işleri kurumsal firma olarak tesisatçı firmalarına yaptırınız. Su Tesisat olarak alanında deneyimli profesyonel ekip ve yurtdışından getirtmiş olduğumuz cihazlar yardımıyla çalışmaktadır. Bu sayede artık tesisatçı işlerinizi hiçbir yere zarar vermeden yapmaktayız. Konutuza gelmeden önce bize sorunun nereden kaynaklandığın söylediğinizde hem sizin işiniz hem de bizim işimiz kolaylaşacaktır. Firmamız size tesisatçı konusunda bir telefon kadar yakındır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder