12 Aralık 2012 Çarşamba

Tesisatçı Yapmak

Günümüzde yapılan tesisatçı işleri artık kolay olmaya başladı. Bu nedenden dolayı firmamız tesisatçı konusunda hassas davranmaktadır. Su Tesisat; 1996 yılından itibaren de bu konulardan uzman olarak çalışmaya başlamıştır. Ayrıca da profesyonel ekipleriyle birlikte tesisatçı konusunda kısa zamanda ve kırmadan ve dökmeden tesisatçı işlerini çözüme kavuşturmaktayız. Bu nedenle de normal mahalle dükkanları yerine daha çok kurumsal firmalarla birlikte çalışmanızı öneririz.  Evinizde su akıntısı varsa eski döşenen tesisatçı borularından kaynaklanmaktadır. Çünkü akıntılar genellikle tesisatçı borularından gelir. Tesisatçı işlerinizi lavabo tesisatçısı, tuvalet tesisatçısı ve mutfak tesisatçısı gibi hizmetleri de yapmaktayız. Bu sayede bize daha güvenebilirsiniz.

Yapılan incelemede Özal'ın vücudunda zehre rastlandı ancak ölüm nedeninin bu zehir nedeniyle olup olmadığı konusunda uzmanlar tarafından görüş birliğine varılamadı.İnce, konuyla ilgili açıklamayı yarın sabah raporun gönderileceği Ankara Cumhuriyet Savcılığı'nın yapacağını söyledi. Raporla ilgili değerlendirme yapan adli tıp uzmanı Prf. Ümit Biçer ise zehirlenme tanısı konulabilmesi için Özal’ın cenazesinin bulunduğu ortamın da dikkate alınması gerektiğini söyledi.

Dinçöz’ün bu konudaki özelliği ise, yine o dönemde Erol Köse’nin eşi Ajlan hanımın en iyi arkadaşı olması. Yakın çevresi, çok iyi niyetli bir insan olarak bilinen Petek Dinçöz’ün farkında olmadan bu duruma düştüğünü belirtirken, konunun görüntüleri az sonra Uçan kuş sitesinde olacak!.. Hatta Petek Dinçöz’ün B 12 vitamin eksikliği yüzünden yaşadığı unutkanlığın da bunda etkisi olduğu söyleniyor. Ancak sonuçta, Gülşen, Ajlan Köse’nin yıllarca en iyi arkadaşı olan Petek Dinçöz’le, son dönemde ne yapıp etti arkadaşlık kurdu ve ilginç bir intikama imza atmış oldu!

Microsoft'un geçtiğimiz gün burada yaptığımız haberde paylaştığımız gibi,SkyDrive'ı Xbox'a getireceğini duyurmuştuk. Gün geçtikçe gelişenSkyDrive platformuna kötü haber Apple'dan geldi.Apple, uygulama mağazalarındaki ödeme konularında oldukça sert.Özellikle ücretsiz markete yüklenen uygulamalardan ücret alamayanfirma, uygulama içerisinden ödeme mantığıyla çalışan yazılımlara tepkiyle yaklaşıyor.Apple mağazalarından uygulama aldığınızda firma uygulama başına yüzde 30 pay alıyor. Ücretsiz ve uygulama içinden ödeme isteyen hizmetlerden de Apple yüzde 30 pay istemeye başlayınca, SkyDrive'a yasak geldi.

Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda Galatasaray ve 1461 Trabzon karşı karşıya geldi. Türk Telekom Arena'da oynanan karşılaşmanın galibi 2-1'lik skorla Trabzonspor'un pilot takımı 1461 Trabzon oldu.1461 Trabzon'un gollerini 31. dakikada penaltıdan Sercan Kaya, 70. dakikada Emrullah'tan geldi. Galatasaray'ın tek golü ise 77. dakikada Emre Çolak'tan geldi.

Son teknoloji cihazlarımız yardımıyla ve de robotlarımızın görüntü kalitesiyle beraber tesisatçı hizmeti vermekteyiz. Bu sayede hiçbir zaman evinizin su borularından tesisatçı işleri yapılacaktır. Periyodik bakımların yapılmadığı taktirde bu gibi sorunların meydana gelmesi doğaldır. Bu nedenle de periyodik bakımlarınızı ihmal etmeyin ve ayrıca tesisatçı sorunlarınızı bir önce yapmaya çalışınız. Bu gibi sorunlarda evlerde, işyerlerinde, okullarda ve benzeri gibi yerlerde olmaktadır. Firmamız Avrupa’dan getirtmiş olduğu özel cihazlar yardımıyla beraber sorunuzu hiçbir yere zarar vermeden yapmaktadır. Bu ve buna benzer sebepten dolayı da tesisatçı işlerinizi yaptırınız.

http://www.sutesisat.com/tesisatci/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder