10 Aralık 2012 Pazartesi

Su Kaçağı Tespiti Robotu


Günümüzde yapılması gereken su kaçağı tespiti sorunları genellikle yanlış boru döşemelerinden kaynaklanır. Bu yüzdende su kaçağı tespiti gibi sorunlar kontrol edilmediği sürece devam ederler. Bunun tek çaresi de sorun çıktığı anda nereden kaynaklandığı bulmak ve onarımını yapmaktır. Bu gibi sorunların çözen kurumsal firmalar yanında diğer bakkal tarzı iş yapan firmalarda vardır. Kurumsal firmalar daha çok su kaçağı tespiti sorunları özel cihazlar yardımıyla kırmadan yapmaktadırlar. Bizler sizlerin önceden yapılmış binalardaki borulardan kaynaklandığını düşünmekteyiz. Bu sebepten dolayı da özel robot cihazlarımız yardımıyla beraber su kaçağı tespiti yaparak öncelikle tespite başlıyoruz.

Sayıştay yasasının sonunda 'TBMM'ye raporlar sunulur' yazıyor. Bu raporlar bütçeyle beraber Meclis'e gelmek zorundadır. Saygıdeğer milletvekilleri bütçe harcamalarının doğru yapılıp yapılmadığını Sayıştay denetleyecek. Biz ona göre oylayacağız, yasa doğrudur diye. Nasıl el kaldıracaksınız? Vicdanları kilitlemeyelim. Sayıstay yasasında değişiklik yaptınız. Başbakan gelin, o raporlar Sayıştay'dan niye gelmedi açıklayın. Ya bu yasama organı hiçbir iş yapmıyor, ya da yasama organı yürütmeyi takmam diyor. Sayıştay raporları gelmeden bütçe görüşülemez. Neden gelmiyor o raporlar? Sayın Başbakan en sonunda saman ithal ettiniz. Nasıl oluyor da Türkiye Cumhuriyeti saman ithal hale geliyor. Bizim meramız mı yok? Her şeyi ithal etmeye başladık. Tarımı da öldürdük. 2002'de tarımda kullanılan arazi 24 milyon hektar, şimdi 20.5 milyon hektar. 3.5 milyon hektar ekilmiyor.

Türkiye’de yaşayan 7,5 milyonu aşkın engelli vatandaşımıza yeni bir imkan yaratmak için her 2 kulübümüzün bu branşımıza verdiği destek ve çabalar ortadadır. Kulüp yönetimleri olarak böylesine ulvi amaçlar için emek verirken olayları kimin tırmandırdığına, kimin çıkardığına, kimin hangi noktaya getirdiğine bakma lüksümüz yoktur. Kaldı ki, Galatasaray/Beşiktaş yönetimi kendilerine yakışan bir duyarlılıkla bu tür olayların tekrarlanmaması için gerekli tedbirlerin alınacağı teminatını vermişlerdir. Bu yaşananların Türk sporunda bir kez daha oluşmaması için tüm sağduyu sahibi taraftarlarımıza ve emniyet güçlerine büyük bir görev ve sorumluluk düşmektedir.

Geçen hafta Galata’da, sokak ortasında ağlarken kameralara takılan Demet Evgar, gözyaşlarının sebebinin kedi alerjisi olduğunu söyledi. O akşam yanında bulunan ve tartıştığı sanılan kişinin eski sevgilisi Sertaç Özgümüş olmadığını belirten Evgar, “Ağlamadım, sadece kedi alerjim var. Bir de gözüme çöp kaçmıştı, o yüzden gözlerim yaşardı. Ayrıca yanımdaki kişiyi eski erkek arkadaşım Sertaç Özgümüş sanmışsınız, o değildi” dedi.

Google'ın popüler e-posta hizmeti Gmail, yaklaşık 10 dakikadır kullanıcılarına hizmet veremiyor. Hem Gmail hesapları hem de Google'a bağlı e-posta hizmetlerinin çalışmadığı diğer kullanıcılar tarafından da belirtiliyor. Google'ın Chrome tarayıcısı da anlık olaran çökmelerden nasibini almış durumda. Gmail hesabıyla senkronize çalıştığı için Chrome'un da bu hatadan etkilendiği söyleniyor. Ayrıca Mac kullanıcıları da bu sorundanetkilenmiş durumdalar.

Firmamız 1996 yılından beri su kaçağı tespiti gibi sorunları çözüme kavuşturmuştur. Müşteri memnuniyeti bizim için her zaman birinci prensibimiz olmuştur ve olmaya da devam edecektir. Ev veya işyerinizdeki su kaçağı tespiti problemleri için son teknoloji cihazlarımız sayesinde sizlerin işlerinizi çözmekteyiz. Bu sayede de her zaman bunun gibi sorunlarınızı çözüm yolları bularak kırmadan ve dökmeden yapmaya çalışacağız. Su Tesisat olarak robotlarımız yardımıyla günün her saatinde bizleri arayabilir ve destek alabilirsiniz. Şirketimiz gece gündüz demeden sizlere yedi gün yirmi dört saat hizmet vermekten mutluluk duyarız. Her zaman su kaçağı tespiti sorunlarında önce tespit sonrasında ise onarım yapmaktayız. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder