17 Aralık 2012 Pazartesi

Su Kaçağı Bilmek

Yapılan inceleme çalışmaları sonucunda su kaçağı arızası meydana gelmiştir. Bu arızaların meydana gelmesinin sebebi binaların yapımından kaynaklanan boruların düzenlenmesidir. Bu yüzden dolayı su kaçağı tespiti yapılırken öncelikle binanın yaşı, kaç katlı olduğu sorulmalıdır. Firmamız ise bu gibi konularda her zaman kırmadan ve dökmeden sorunları yapmaktadır. Avrupa’dan ithal ettirdiğimiz özel cihazlarımız sayesinde sorununuzu bulmak artık sorun değildir. Bu yüzden de sizler su kaçağı işini kendiniz yapacağınıza işin ehline bırakmanız daha iyi olacaktır.

İddiaya göre 30 Kasım 2012 günü Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü arayan Boğaziçi Üniversitesi Uçaksavar Tesisleri Süperdorm yurdunun müdiresi Gülercan Selamioğlu, yurtta cinsel taciz olayı yaşandığını belirterek polislere ihbarda bulundu. Boğaziçi Üniversitesi Felsefe Bölümü öğrencisi olan ABD vatandaşı Eliana Rachel M. de karakolda ifade verdi. Eliana, 29 Kasım 2012 günü gece saat 4:30 sıralarında Taksim’de arkadaşları ile eğlendikten sonra kalmakta olduğu Boğaziçi Üniversitesi Uçaksavar Kültür Ve Spor Tesisleri Süperdorm öğrenci yurduna geldiğini ve alkollü olduğundan dolayı anahtarlarını bulamadığını ifade etti.

Merakla beklenen 2012'nin son derbisinde Galatasaray, Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup etti. Maçın bitiş düdüğüyle birlikte objektiflere yansıyan bir kare ise F.Bahçe taraftarının tepkisini topladı. Fenerbahçeli Gökhan Gönül, G.Saray teknik direktörü Fatih Terim ile maç sonu bir araya geldi. Fatih Terim Gökhan Gönül'ü teselli ederken ortaya çıkan görüntü tepki topladı.

Yavuz Bingöl, yeni ilişkisiyle gündemde. Ünlü şarkıcının adı, “Evlerinin Önü Boyalı Direk” şarkısına getirdikleri yorumla dikkat çeken Öykü&Berk kardeşlerden Öykü Gürman’la anılıyor. İkili, ilişkilerini sır gibi saklıyor. Öykü Gürman, oyuncu Emre Karayel’le ilişkisini geçen aylarda noktalamıştı.    

Apple, 14 Aralık'tan itibaren aralarında Türkiye'nin de dahil olduğu 50'ye yakın ülkede iPhone 5 satışlarına resmi olarak başladı. Haberi yaptığımız gün itibariyle 3, rakamların ortaya çıkmasından 2 gün sonra Apple'ınÇin'de 5 milyon iPhone 5 sattığı ortaya çıktı. ABD, Avusturalya, Kanada, Fransa, Almanya, Hong Kong, Japonya,Singapur ve Birleşik Krallık'ta ilk haftada 5 milyon satan Apple, Çin'de bu 9 ülkenin toplamını, yarı zamanda elde etmiş oldu.

Su tesisat olarak profesyonel ekibimiz ve robotlu cihazlarımız sayesinde 1996 yılından beri su kaçağı konusunda hizmet vermekteyiz. Bu hizmet ile birlikte farklı hizmetlerde vererek bu gibi sorunlarla karşılaşmaktayız. Öncelikle bunun başlangıç sebebi, evinize gelen su faturalarının yüksek gelmesidir. Evinizde veya işyerinizde su faturaları yüksek geliyorsa su kaçağı probleminiz vardır anlamına gelir. Çünkü evinizde veya işyerinizin herhangi bir yerinde yanlış döşenmiş kırık borulardan meydana gelmektedir. Bizler de ekip çalışmasıyla beraber konutunuzdaki problemi komşularınıza zarar vermesin diye su kaçağı sorununuzu çözüme kavuşturmaktayız.

http://www.sutesisat.com/su-kacagi/

 

 

 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder