4 Aralık 2012 Salı

Su Sızıntı Tespiti Edinmek

Günümüzde su sızıntı tespiti kireç kaplamaları, beton, yanlış döşene boruları yüzünden gelmektedir. Bu tıkanmaları zarar vermeden açmak için robotlu teknoloji cihazlarımız sayesinde yapmaktayız. Bundan dolayı da Türkiye’ye getiren ilk firmalardan biriyiz. 1996 yılında beri su sızıntı tespiti konusunda İstanbul’un bütün illerine hizmet vermekteyiz.

Suriye resmi haber ajansı SANA, başkent Şam'da Suriyeli muhaliflerce yapılan bir havan topu saldırısında bir okuldaki 29 öğrencinin ve bir öğretmenin öldüğünü bildirdi. Okulun İsrail'in Golan Tepeleri'ni işgalinin ardından yerlerinden olan Suriyelilerin kaldığı Vefidin kampının içinde olduğu belirtildi.

"Tabi ki ekonomik amacımız da var ama Galatasaray'ı yenerek moral bulmak isityoruz. Porto maçı bizim moralimizi bozmadı. Bu maça kazanmak için çıkıyoruz. Bizim için her zaman B planımız vardır bu maçta da B planımızı uygulacağız. Gruptan hem Cluj hem de Galatsaray'ın çıkma şansı var. Yarınki maçtan sonra kimin gruptan çıkacağı belli olacak. Galatasaray iyi bir takım. Hoşuma giden bir oyun sistemi var. Pozitif ve olumlu bir futbol tarzları var. Türkiyede daha çok defans yaptık fakat umduğumuzdan daha farklı bir Galatasaray vardı. Biz de defansta kaldık ve kontraataklarla tehlike yakaladık. Braga'nın her zaman asıl takımı vardır. Yedek takımımız yoktur yarın as takımımızla sahada olacağız" diye konuştu.

Nuri Fırat Tanış’ın dizimizden ayrılma gerekçesi olan iddiaları daha birinci maddeden itibaren asılsızdır. ”Yapımcı evimin taksitlerini ödeme sözü verdi ve bu sözü tutmadı” diyor Nuri Fırat Tanış. Koca bir yalan!  Ben Nuri Fırat Tanış’a böyle bir söz vermedim. Bu ülke muz Cumhuriyeti değil. Yapımcılarla oyuncular, onları temsil eden ajansları da yanlarına, alarak bir sözleşme imzalar. Bu sözleşme T.C. Anayasasına T.C. yasalarına ve uluslararası telif yasalarına göre düzenlenen evrensel metinlerdir. Oyuncuyu da, yapımcıyı da bağlar. Ücret ödeme mesai vb. gibi tüm şartlar bu sözleşmelerde yer alır.

Apple'ın merakla beklenen tablet modellerinden iPad mini, resmen ülkemize giriş yapıyor. Apple'ın resmi temsilcilerinden Bilkom tarafından getirilen iPad mini, grey market satıcılara göre daha uygun fiyata sahip diyebiliriz.16 GB'lık WiFi modeli 816 TL fiyata satışa sunan Bilkom, 32 GB'lık model için 1.067 TL, 64 GB'lık model için de 1.321 TL fiyat belirlemiş. Siyah vebeyaz renkli ürünlerde herhangi bir fiyat farkı bulunmuyor.

Su Tesisat firması olarak kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyetimiz sayesinde yapamadığımız işlemlerinizi ücretinizi yarısı ödüyor ve su sızıntı tespiti sorununuzu kapatıyoruz. Günümüz çağından teknolojiler yardımıyla beraber Avrupa’dan ithal ettiğimiz cihazlarımızla sorununuzu kırmadan ve dökmeden çözmekteyiz. Ev veya işyerinizdeki su sızıntı tespiti işlerinizde bizi bir telefon yardımıyla arayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder