29 Ekim 2012 Pazartesi

Su Kaçağı - Su Kaçağı Bulma

1996 yılından itibaren Firmamız su kaçağı konusunda kesin çözüm üreten piyasada ilk firma olma unvanını taşımaktadır. Evinizde veya işyerinizdeki su kaçakproblemlerini son teknoloji cihazlarımızla, fayanslarınızı kırmadan noktasal tespit olarak buluyor ve onarıyoruz.

Apple'ın yenilikçiliği ile hatırlanan efsanevi patronu Steve Jobs'un hayalini kurduğu süperlüks yatı ölümünden bir yıl sonra yüzünü gösterdi. Yapımı aşamasında tıpkı Apple'ın diğer ürünleri gibi sır gibi saklanan yat, Hollanda'nın Aalsmeer kentindeki bir tersanede inşa edildi.

TÜRKİYE, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın gerçekleştirdiği yeni atılımla, ‘stadyum devrimi’ yaşayacak. Bakanlık, Afyonkarahisar, Mersin, Malatya, Konya statlarının temelini atan ve kaba inşaatını büyük oranda tamamladı. Adana, Eskişehir, Gaziantep, Sivas, Samsun, Trabzon’da yapılacak mabetlerin projeleri de belirlenerek, ihale aşamasına gelindi. Bakanlığın Bursa Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yaptığı yeni Bursa Stadyumu’nun da önümüzdeki sezona hazır olacağı öğrenildi.

Şarkı aralarında yaptığı esprilerle dinleyenleri güldüren Aksu, artık eskisi kadar yaşananları dikkate almadığını söyledi. Bir konser sırasında yaşadıklarını anlatan Aksu, "Gitme’ adlı şarkımı seslendiriyorum. ’Gitme’ dediğim sırada sahnenin ön tarafındaki bir otopark görevlisinin bağırmasına sinirlendim. Sahneden inerek görevliyi pataklayıp tekrar sahneye çıktım. Sonra düşündüm de hiçbir şeyi bu kadar ciddiye almaya değmez. O yüzden yiyin, için istediğinizi yapın. Benden sonsuz krediniz var. Benim de aynı şekilde sizlerden kredim olduğunu düşünüyorum. Bir insanın hayatının içinde mutlu olabildiği an ne kadarsa, hayat da o kadar hayattır" diye konuştu.

Microsoft'un promosyon sayfasında bir hata olabileceğini akıllara getiren bu küçük numaranın aslında Microsoft'un bir pazarlama stratejisiolabileceği de düşünülüyor. Zira firmanın uygulamalar ve korsan yazılım kullananların orijinal sürüme gçemesiyle elde edeceği geliri göz ardı edemeyiz.

26 Ekim tarihinde piyasaya sürüldüğünden bu yana aktif olarak uygulamamağazasını geliştirmeye başlayan Microsoft'un cephaneliğine yeni bir mermi daha eklendi. Bu yeni uygulama ise mobil kullanıcıların favorilerinden olan Shazam uygulaması.

Sebebini bulamadığımız su kaçağı problemiyle uğraşmak yerine kaliteli bir firmadan alacağınız Profesyonel destekle beraber sorunlarınız kolayca halletmenize zemin oluşturacaktır…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder