23 Ekim 2012 Salı

TESİSATÇI

Bulamadığımız tesisat sorunlarında hiçbir ödeme almıyoruz fakat alt katınızda bir problem varsa sizden bakım çalışması yapıldığı için yarım ücret alıyoruz. Su tesisat, tesisatçı hizmetlerimiz konusunda deneyimli bir firmadır. Evinize her gelen tesisatçı firmalarına güvenmeyiniz.

Su seviyesinin azalmasından sonra sel felaketinin boyutları içten içe daha belirgin hale gelmeye başladı. İstanbul- Edirne duble yolu yapılan çalışmalardan sonra tekrar kontrollü olarak trafiğe açıldı. Sel felaketinde 170 tane kurbanlık hayvanının telef olduğunu söyleyen Cüneyt Tunç, göz yaşlarını tutamayarak yakınlarına sarılarak ağladı.

Fenerbahçe'den ayrılıp eski takımı Coritiba ile sözleşme imzalayan Alex hakkında Galatasaray cephesinden bir iddia geldi.

Özhan Canaydın döneminde Galatasaray'Da futbol şubesinde görev yapan Fatih Gökşen, Alex'in 2007 yılında oynanan derbi öncesinde Galatasaray ile anlaştığını iddia etti.

Fatih Gökşen, Alex ile Galatasaray arasında yaşandığını iddia ettiği anlaşmayı şu şekilde anlattı; "2007 yılında Alex'in Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eriyordu. Bizde devreye girip kendisi ile 2 milyon dolar karşılığında el sıkıştık. O zaman Fenerbahçe'den 1.5 milyon dolar alıyordu. Bu anlaşmamızda adı sulu derbiye çıkan maçtan önceki döneme denk geldi. Derbide ise oynamadı da zaten. Daha sonra olaylar sebebiyle bu taraftar baskısı altında transfer olamayacağını bildirdi." 

Fatih Gökşen Alex'in heykeli dikilecek kadar büyük bir futbolcu olmadığını iddia ederken; "Alex kahraman olacak adam değil. Fenerbahçeliler Alex'i gözünde büyütmesin. Alex hakkında yaşadıklarımı daha önce anlatacaktım ama Fenerbahçe'nin sözleşmeli futbolcusuydu. Ekmek parası ile oynamak istemediğim için sustum. Ama gidişi bu kadar büyütülüp heykeli dikilecek adam muamelesi yapılınca konuşmaya karar verdim. Alex ne heykeli dikilecek adamdır ne de Başbakan'ın uğurlayacağı adamdır. Türk insanı kendi çocuklarına bu değeri versin yabancılara değil. Galatasaray ile anlaşıp şampiyonluk maçında oynamayacağının bilgisini rakibe veren bir futbolcu efsane olamaz." diye konuştu.

İki gündür etkili olan sağanak yağış Kırklareli’nin Lüleburgaz İlçesi’ne bağlı Büyükkarıştıran Beldesi’nde 3 canı aldı. Edinilen bilgilere göre 93 yaşındaki Zehra Demirel ve kayıp olan Siyami Yeni ve Semih Yeni’nin cansız bedenlerine ulaşıldı.

Samsung’un önümüzdeki yıldan itibaren Apple ile olan LCD panelanlaşmasını sonlandıracağı belirtildi. Apple’ın çeşitli ürünleri için LCD paneller üreten Samsung; ismi verilmeyen yetkili bir kaynağa göre Apple’ın yeni tedarik ücretlendirme stratejisinin kârlılığı düşürmesi nedeniyle 2013 yılından itibaren anlaşmayı sonlandıracak.

Teknoloji kulislerinde ise, bu kararın asıl gerekçesi olarak son birkaç yıldır hararetli biçimde devam eden Apple ve Samsung arasındaki hukuk savaşını gösteriyor. Samsung tarafının bu değişiklikten çok fazla etkilenmeyeceği düşünülüyor; zira şirket, Amazon gibi diğer müşterilerine daha fazla tedarik sunarak dengeyi kolayca yeniden kurabilir.

Ergen, bir gazetecinin "Annelik mi yoksa Gülben Ergen olmak mı daha zor?" sorusuna "Annelik daha zor tabii ki" yanıtını verdi. Ardından tecrübeli gazeteci Gülben Ergen'in annesi hakkındaki esas soruyu patlattı. Ünlü yıldız, annesi Gülümser Ergen'in huzurevine yerleşme kararı aldığı yönündeki haberlerle ilgili ise yorum yapmaktan kaçındı.

Daha sonra sahneye çıkan Ergen, 1.5 saat boyunca en sevilen şarkılarını seslendirdi. Sık sık hayranlarının arasında dolaşan Ergen'e Kayserililer büyük ilgi gösterdi.

ŞARKILARA EŞLİK ETTİ

Gülben Ergen, Kayseri'de oğlu Atlas'ı bir an olsun yanından ayırmadı. Konseri sahne kenarından izleyen Atlas, bir ara sahneye çıkarak annesinin şarkılarına eşlik etti.

Profesyonel ustalarımız ile beraber kırmadan ve dökmeden tesisatçı işlemleri konusunda her türlü kolaylığı bizde bulabilirsiniz. Avrupa’dan ithal ettiğimiz teknoloji tesisatçı makinelerimiz  sayesinde sorunlarınız daha kolay çözülmektedir. Müşteri memnuniyetimiz sayesinde ve kalite anlayışımız ile her zaman tesisatçı firmamız bir telefon kadar yakınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder