30 Ekim 2012 Salı

Su tesisatçısı - Tesisat Sorunlarınıza Çözüm

Su Tesisat, Kalite hizmet ve müşteri memnuniyeti ön planda her zaman tutmaktadır. Konutunuzda veya işyerinizdeki sorunu tespit ederek hızlı bir şekilde çözüme kavuşturmak ister misiniz? Öncelikli olarak su tesisatçısı bulmanız ve komşularınıza zarar veren su sızıntıları, tıkanıklıklar ve bunlara benzer zarar veren sorunlarla hepsiyle aynı anda uğraşmak zor değil mi?

Ankara Valiliğinin 'izinsiz gösteridir müdahale ederiz' diye izin vermediği 'Seferberlik Yürüyüşü'ne katılanlara yapılan müdahalenin bilançosu ortaya çıktı. Yürüyüşte 5 bin polis görev alırken, 2 polis helikopteri de havadan güvenlik desteği verdi. Ankara'da çoğu sokak olmak üzere çok sayıda yol ise ulaşıma kapatıldı. Yürüyüşte 3'ü alanda olmak üzere 5 adet Toplumsal Olaylara Müdahale Araçları(TOMA) kullanıldı.

Spor Toto Süper Lig'de 9.hafta mücadelesinde Fenerbahçe evinde Medical Park Antalyaspor'a 3-1 mağlup olarak taraftarını şoke etti.

Maçtan sonra eleştiriler teknik direktör Aykut Kocaman üzerinde yoğunlaşırken bu sonuçla sarı-lacivertli ekip Kadıköy'de 47 maçtır sürdürdüğü namağlup unvanını da kaybetti. Maçın ardından ise sosyal medyada maç içinde çekilmiş bir fotoğraf adeta paylaşım rekoru aldı.

Konutunuzdaki veya işyerinizdeki su kaçaklarını, kanal tıkanıklıklarını açmak için öncelikle hızlı ve etkili çözüm üreten iyi bir tesisatçı bulmanız gerekmektedir. Su kaçağı işinde uzman, deneyimli bir su tesisatçısı, zarar veren kimyasal maddeler yerine robotlu kameralar sayesinde noktasal tespit olarak sorunu çözüme kavuşturmaktadır.

Futbolseverler Fenerbahçe'deki son durumu ve yaşananları teknik direktör Aykut Kocaman, Mehmet Özdilek ve Antalyasporlu oyuncu Deniz Barış'ın yer aldığı bu fotoğrafı paylaşarak arkadaşlarına duyurdu.

Oscar'lı aktris Gwyneth Paltrow, “Elle” dergisine verdiği röportajda şöhret basamaklarını tırmandığı dönemlerde, ünlü bir yapımcının kendisine ahlaksız teklifte bulunduğunu söyledi.

Paltrow, rol denemesi için yapımcıyla görüşmeye gittiğinde, "Toplantıya yatak odasında devam edelim" teklifiyle şok olduğunu ifade etti.

Google'ın Haziran ayında düzenlediği I/O 2012 etkinliğinde Nexus 7 ile beraber tanıttığı Android 4.1 Jelly Bean işletim sisteminden sonra, yineyeni Nexus modelleriyle beraber yeni sürüm Android piyasaya duyuruldu.

Android 4.2 ile beraber Jelly Bean adını vermeye devam eden Google,Key Lime Pie kod adını artık Android 5.0 versiyonuna saklayacak gibi.

Google, Sandy Kasırgası nedeniyle iptal ettiği etkinliğin olduğu gün ürünlerini sade bir şekilde duyurmakla yetindi. Android 4.2 Jelly Bean'in yanında Nexus 4 ve Nexus 10 modellerini de tanıtan Google'ın

Sukates; Profesyonel teknisyenleri ve son teknoloji cihazlarıyla beraber su tesisatçısı ve su tesisat işlerini 7/24 saat İstanbul’un her ilçesinde hizmet vermektedir. Aklınıza gelecek her türlü su tesisat işlerini hızlı ve etkili hizmet kalitesiyle çözümü gerçekleştirmekteyiz. Artık su tesisatçısı aramanıza gerek kalmadan bir telefon kadar size yakınız.

 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder