21 Ekim 2012 Pazar

Su tesisatçısı - Tesisatçı Bulma

Konuyla ilgili yasa tasarısı hazırlama çalışmalarını sürdüren komisyonun başkanı, eski TBMM Başkanı Köksal Toptan, yasada, milletvekillerinin mesleklerini yapabilme” konusundaki tekistisnanın ”sanat” olacağına işaret ederek, ”Sanat eseri üretimi  kapsam dışında tutulabilir. Mesela milletvekili resim yapıyor, beste yapıyor, kitap yazıyorsa sanatla uğraşmasını nasıl önleyeceksiniz? Bunları yasak kapsamına almadık” dedi. Toptan, spor yorumculuğunu sürdüren Ak Parti Milletvekili Hakan Şükür’ün durumu örtülü biçimde kast edilerek yöneltilen, “Spor yorumculuğunun da bu kapsama girip girmeyeceği” sorusuna ise “yok girmez” yanıtını verdi. Buna göre, Şükür, kurulması tasarlanan komisyon tarafından “kınanmayı” istemiyorsa, yorumculuğu bırakmak zorunda kalacak.

Günümüzde son teknoloji cihazlarımızla ve profesyonel su tesisatçısı teknisyenlerimizle beraber su tesisat işlerinizde servisiniz emrinizdedir. Sukates; Su tesisat hizmetini kırmadan robotlar yardımıyla piyasa getiren öncü firmalardandır.

Kalite hizmet ve müşteri memnuniyeti ön planda her zaman tutmaktadır.Konutunuzda veya işyerinizdeki sorunu tespit ederek hızlı bir şekilde çözüme kavuşturmak ister misiniz? Öncelikli olarak su tesisatçısı bulmanız ve komşularınıza zarar veren su sızıntıları, tıkanıklıklar ve bunlara benzer zarar veren sorunlarla hepsiyle aynı anda uğraşmak zor değil mi?

Süper Lig'de oynadığı son 3 maçı kaybeden Beşiktaş, sahasında ağırladığı Trabzonspor ile de 1-1 berabere kaldı ve galibiyet hasretini 4 maça çıkardı. Trabzonspor da bu sezon deplasmanda kazanamama fobisini sürdürdü. Ayrıca maçın son saniyesinde Beşiktaş'ta Olcay Şahan kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda golü atmayı başaramayınca maç bitiminde tüm oyuncular olduğu yere çöktü kaldı. Siyah beyazlı taraftarlar da oyuncularının mücadelesine alkışla karşılık verdi.

 

Windows 8'li tabletler, sahip olduğu bu 5 özellikle iPad'i fena halde sollayabilir!

Windows 8'li tabletlerin hayatımıza girmesine çok az bir zaman kaldı. Windows 8'in dokunmatik arayüzünü öğrenmek biraz zaman alabilir, ancak gerçek gücün Excel, PowerPoint gibi karışık yazılımlar içinde saklı olduğunu hatırlatalım. Peki Windows 8'li tabletler, gerçekten iOS'dan ve iPad'den daha iyi olabilirler mi? İşte Windows 8'in iOS'u ezebileceği 5 yer.

Snap screen işlevi

Windows 8, çoklu görev desteğine sahip olmasının yanısıra iki uygulamayı aynı anda ekrana getirebiliyor. Uygulamanın biri ekranın çeyreğini kaplarken, diğeri geri kalan daha geniş alanı kullanıyor. Uygulamaların yerini kolaylıkla değiştirebiliyor, aralarında içerik kopyalayıp yapıştırabiliyorsunuz.

Canlı döşemeler

Apple, iOS'da statik, her biri aynı boyutta simgeler kullanıyor. Windows 8 ise aksine esnek ve eğlenceli döşemeler sunuyor. Bu döşemeler, hava durumu, haberler gibi gerçek zamanlı bilgiler gösterebiliyor. Döşemeleri istediğiniz gibi yeniden boyutlandırmanız veya gruplandırmanız da mümkün. Microsoft'un tasarım dili, bu kişiselleştirmelerin karmaşık görünmesine engel oluyor.

Ayarlar

Windows 8'de bir uygulamanın ayarlarına ulaşmak için uygulama açıkken Charms çubuğunu açıp Ayarlar düğmesine basmanız yeterli. Buradan uygulamaya özel ayarları ve sistem çapındaki ayarları değiştirebiliyorsunuz. iOS'da ise uygulamadan çıkmanız, Ayarlar uygulamasını açmanız ve ayarlarını yapmak istediğiniz uygulamanın adını aramanız gerekiyor.

Dosya sistemine erişim

Metro arayüzünde klasik klasörler bulunmuyor. Ancak Metro arayüzü, dosya sisteminiz içerisinde arama yapmanıza izin veriyor. Arama yapmak için arama teriminizi yazmaya başlamanız yeterli.

Konutunuzdaki veya işyerinizdeki su kaçaklarını, kanal tıkanıklıklarını açmak için öncelikle hızlı ve etkili çözüm üreten iyi bir tesisatçı bulmanız gerekmektedir. Su kaçağı işinde uzman, deneyimli bir su tesisatçısı , zarar veren kimyasal maddeler yerine robotlu kameralar sayesinde noktasal tespit olarak sorunu çözüme kavuşturmaktadır.

Firmamızın sağlamış olduğu su tesisatçısı vb. hızlı hizmet, sürekli teknolojiyi takip eden ve gelişmelere önem veren, garantili hizmet ve müşteri memnuniyetimiz politikamızın en birincil amaçlarından biri hâline gelmiştir.

Ünlü oyuncu, mekândan birlikte eğlendiği genç kızla ayrıldı. Tenha bir yerde yol kenarına oturan ikili, bir anda patlayan flaşlarla neye uğradıklarını şaşırdı. Erkan, “Ne yapacağız şimdi?” diye soran genç kıza kısık sesle “Valla çok kalabalıklar, sen çaktırmadan kaçmaya bak” dedi. Sarışın güzel Erkan’ın dediğini yaptı, ancak çantasını almayı unuttu. “Yanınızdaki genç kız sevgiliniz mi?” sorusunu “Yoo, benden yanıma oturmak için müsaade istedi ve oturdu, kendisini tanımıyorum” diye yanıtlayan oyuncu, “Çantasını burada unutmuş” diyen muhabire de ilginç bir karşılık verdi: “Evet, ‘Buraya çantamı koyabilir miyim?’ diye de müsaade istedi, ‘Koy tabii’ dedim. Vallahi kızı da çantayı da tanımıyorum!” Erkan, gecenin sonunda taksiyle tek başına evinin yolunu tuttu...

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder