21 Ekim 2012 Pazar

SU KAÇAĞI BULMA



PKK elebaşı Abdullah Öcalan 1999 yılında yakalanıp Türkiye'ye getirildiğinde, avukatı olarak İmralı adasına gidip kendisi ile görüşen BDP Şırnak Milletvekili Hasip Kaplan, İmralı'da Öcalan ve devlet heyeti arasındaki görüşmelerin yeniden başladığını tahmin ettiğini söyledi. Kaplan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı artık iyi tanıdıklarını ve İmralı'daki devlet görüşmeleri ile avukat görüşmelerinin Başbakan'ın talimatı ile kesildiğini bildiklerini belirterek şöyle dedi: "Ne zaman BDP'yi sert ifadelerle eleştirip yüklenirse, o zaman başka kanalların devreye girdiğini biliyoruz. Ben Başbakan'ın bu tavır değişikliği ile İmralı'da görüşmelerin yeniden başladığını tahmin ediyorum. Geçmişte de buna benzer süreçler yaşandı. Adalet Bakanı'nın bu konuda insiyatifi yoktur, tek patron Başbakan Erdoğan'dır.

1996 yılından itibaren Firmamız su kaçağı konusunda kesin çözüm üreten piyasada ilk firma olma unvanını taşımaktadır. Evinizde veya işyerinizdeki su kaçakproblemlerini son teknoloji cihazlarımızla, fayanslarınızı kırmadan noktasal tespit olarak buluyor ve onarıyoruz.


FR Cluj'un sahibi Arpad Paszkany, son haftalarda kötü sonuçlar alan takımına göndermede bulunarak, "Galatasaray maçında iyi bir futbol oynanmasını bekliyorum. Bu oyunla Galatasaray bize 7 gol atabilir" ifadelerini kullandı.

Romanya basını, geçen sezon CFR Cluj'u ligde şampiyon yapan teknik direktör Ioan Andone'nin üst üste alınan yenilgilerin ardından suyunun ısındığını belirtirken deplasmanda oynanacak Galatasaray maçının dönüm noktası olduğunu belirtti.

şampiyonlar ligi'ndeki Manchester United yenilgisinin ardından Steaua Bükreş'e 1-0 kaybeden ve ardından sahasında Viitorul Constanta'ya kaybeden Cluj, ligde 9. sırada ve 1 maçı eksik lider Steaua Bükreş ile arasındaki puan farkı 12.

Yargıtay 12. Ceza Dairesi, eski Milli Basketbolcu Gökhan Demirkol'a, manken Gamze Özçelik ile olan ilişkisini cep telefonuyla kaydettiği ve internet yoluyla yaydığı gerekçesiyle verilen 3 yıl hapis cezasını onadı.Eski sevgilisi oyuncu Gamze Özçelik'e tecavüz ettiği iddiasıyla 5 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırılan Gökhan Demirkol, Gamze Özçelik ile olan ilişkisini cep telefonuyla kaydettiği ve internet yoluyla yaydığı iddiasıyla da yargılandı.


Kadıköy 1. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davada, özel hayatın gizliliğini ihlal suçundan Gökhan Demirkol'a 3 yıl, olaya karıştığı öne sürülen Salih Yıldırım'a 1 yıl 6 ay hapis cezası verilmiş, diğer 10 sanık ise beraat etmişti.Kararın temyiz edilmesi üzerine dosya Yargıtay 12. Ceza Dairesi'ne geldi.

Daire, Demirkol ve Yıldırım'a verilen hapis cezalarıyla diğer 10 sanık hakkında verilen beraat kararlarını onadı.Kararda, Gökhan Demirkol'un, Gamze Özçelik'in rızası dışında çektiği görüntüleri başkalarına vermemesi halinde internet ortamında dolaşıma sürülmesinin mümkün olmayacağı sonucuna varıldığı kaydedildi.


Müşterilerimiz sunduğumuz destek ve hizmetlerimiz sayesinde su kaçağı ve su tesisatı alanında sektöründe hem ekonomik olarak hem de hizmet kalitesi bakımında piyasada ilk olarak başlatan firma olarak gurur duymaktayız.

Sebebini bulamadığımız su kaçağı problemiyle uğraşmak yerine kaliteli bir firmadan alacağınız Profesyonel destekle beraber sorunlarınız kolayca halletmenize zemin oluşturacaktır.

Beraat eden sanıklar hakkındaki hükmün onandığı kararda, sanıkların kendi aralarında elektronik ortamda paylaştıkları görüntüleri herkes tarafından ulaşılabilen paylaşım sitelerine göndermedikleri, bireysel elektronik posta ve cep telefonuyla kendi aralarında paylaştıkları, ifşa amaç ve saikiyle hareket etmedikleri sonucuna varıldığı belirtildi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder