13 Şubat 2013 Çarşamba

Petek Temizliği Sorunu Hakkında


Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü28 Şubat Soruşturması kapsamında, bazı emekli generaller, Ankara Adliyesi'ne getirildi. Emekli Oramiral Hayri Bülent Alpkaya ile emekli Koramiral Altaç Atılan'ın da ifadelerine başvurulmak üzere İstanbul'dan Ankara'ya getirilecekleri öğrenildi. Emekli generallerin ifadeleri soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı Mustafa Bilgili tarafından alınıyor.

Kim Milyoner Olmak İster'de yarışmacı öyle bir şey söyledi ki herkes şaştı kaldı. Atv ekranlarında yayınlanan ve sunuculuğunu Kenan Işık'ın yaptığı yarışma programına katılan müzisyen Sümer Özkaplan'ın "Çok istedim yarışmaya katılmayı. Buradan para kazanıp evlenmek için yandaki Esra Erol'un stüdyosuna gideceğim" demesine Kenan Işık inanamadı ve "Şaka mı yapıyorsunuz?" dedi

Hayatımıza inanılmaz bir hızla giriş yapan sosyal medya ile ilgili yaşanan gelişmeleri değerlendireceğimiz programımız Sosyal Konuk, on dördüncü bölümüyle karşınızda. Bir önceki bölüme buradan ulaşabilirsiniz. Tuluğ Özlü ve İnci Damla Güneşliler'in moderatörlüğünde hazırlanan Sosyal Konuk'ta bu hafta, Mekanist'in CEO'su Alper Tekin ile keyifli bir sohbet sizleri bekliyor. Bahçeşehir Üniversitesi'nde Sinema & TV bölümünden mezun olduktan sonra sosyal medya ile tanışıp dijital işlere merak saran aktif insan.

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Fenerbahçe ve Galatasaray arasında oynanan maçta Raul Meireles'in kırmızı kartı sonrası PFDK 'tükürme' ile ilgili olarak 8 maç verip, Tahkim Kurulu yapılan savunma sonrası bu cezayı kaldırdı. 19. haftada ise bu sefer Felipe Melo'nun 'tükürme' olayı oldu, yapılan savunmayı Tahkim Kurulu yeterli bulmayıp cezayı kaldırmayınca Galatasaraylı yöneticiler çeşitli yollarla isyan etti.



            

1 yorum: